Αναγνώστες

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ kostakis27 ME TITLO «Gangbang party» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 28-01-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Club (πρώην Casablanca) TOY IΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com









Χθεσινοβραδινή επίσκεψη στο κλαμπ με την κοκκινομάλλα μιλφάρα, μιας και οι 2 το είχαμε τεράστια ανάγκη .Άφιξη κατά τις 00:30, ήδη αρκετά ζευγάρια στο κλαμπ, με πολλές ωραίες παρουσίες. Αφού ήπιαμε τα εξαιρετικά ποτά μας από την καυλιάρα ξανθιά μπαργούμαν Mάρθα, αρχίζαμε να τσεκάρουμε τα ζευγάρια για να συνεχίσουμε στα ενδότερα .

Κατά τις 01:30 το κλαμπ ήταν γεμάτο κόσμο και 2 μουνάρες πελάτισσες αποφάσισαν να μας καυλώσουν προτού ανέβουμε πάνω. Ανέβηκαν αρχικά στην πίστα με τον στριποσωλήνα και έκαναν το στριπτιζ τους,  ενώ μετά μπήκαν και οι 2 μέσα στο κλουβί με το μεγάλο χ, που βρίσκεται δίπλα από την οθόνη και μας χάρισαν ένα πολύ ωραίο λεσβιακό με παθιασμένα γλειψίματα στα βυζιά η μία της άλλης, γλωσσόφιλα και γλείψιμο στα μουνάκια τους. Εμένα με είχε κατακαυλώσει η ψηλή μελαχρινή με τα υπέροχα 3αρια βυζιά και τα τατού, αλλά καύλωσα ακόμη περισσότερο όταν στην παρέα τους προστέθηκε και η Εύα (σύζυγος μαγαζάτορα) που κι αυτή είχε μεγάλη ανάγκη το λεσβιακό παιχνίδι, οπότε και απολαύσαμε 3 υπέροχα μουνιά να γλείφονται μεταξύ τους. Σιγά-σιγά τα ζευγάρια ανέβαιναν προς τον όροφο για να ξεκινήσει το ομαδικό παιχνίδι.

Στο πρώτο δωμάτιο δεξιά 3 ζευγάρια έπαιζαν το ένα δίπλα στο άλλο με τις κυρίες να τσιμπουκώνουν τους παρτενερ τους, στον διάδρομο γινόταν το αδιαχώρητο και στα επόμενα 2 δωμάτια είχαν σχηματιστεί 4αδες με πολλά βογγητά από τις καυλωμένες κυρίες.

Η θεματική βραδιά ήταν αφιερωμένη στο gangbang, οπότε θεώρησα σωστό η παρτενέρ μου να νιώσει όσο γίνεται μια τέτοια εμπειρία. Όπως χαζεύαμε 2 ζευγάρια που ξεσκιζόντουσαν, με ρώτησε αν θα μπορούσε να γαμηθεί μ΄ έναν μονό τυπά που της είχε γυαλίσει. Φυσικά δεν της χάλασα το χατήρι κι έτσι γρήγορα βρεθήκαμε στο τελευταίο δωμάτιο δεξιά με τη δικιά μου να μένει γυμνή και να ξεκινάει να φασώνεται με τον τύπο. Αφού τις έγλειψε τις βυζάρες της, εκείνη πήρε το καυλί του στο στόμα της και το έγλειψε με μανία, ενώ ο τύπος μετά από λίγο την έχυσε στο στόμα (τρελές καύλες ο μύστης).Το παιχνίδι συνεχίστηκε μεταξύ τους με γλειφομούνι από τον τύπο, εμένα να βλέπω ακριβώς δίπλα τους κι έναν άλλο τύπο να της γλείφει τα πατουσάκια της.

Μικρό διάλειμμα για τις απαραίτητες ανάσες στον χώρο του μπαρ και ξανά πάνω .Η δικιά μου είχε καυλώσει τρελά με το θέαμα και ήθελα και πάλι να γαμηθεί σαν τρελή. Με ρώτησε αν μπορούσε να ξεσκιστεί μ' έναν ακόμη ωραίο τυπά και φυσικά δεν της το αρνήθηκα. Έτσι μπήκαμε σ'ένα δωμάτιο, εκείνη γδύθηκε αμέσως και άρχισε να τσιμπουκώνει το μεγάλο και χοντρό καυλί του τύπου. Το είχε τεράστια ανάγκη απ΄οτι έβλεπα και δεν ήθελα να της χαλάσω το χατήρι. Ο τύπος της έγλειψε τα βυζιά και τη μουνάρα της και μετά από λίγο φόρεσε καπότα και την ξέσκισε σε ιεραποστολική στάση. Εγώ τους χάζευα χαλαρός δίπλα, ενώ η δικιά μου φώναζε δυνατά από το γαμήσι του τύπου.Αφού χαιρετηθήκαμε με τον τύπο, συνεχίσαμε για λίγο ακόμη την περιήγησή μας στον χώρο και γύρω στις 04:30 αποχωρήσαμε.



Στο τέλος από τυπογραφικό λάθος ήθελα να γράψω για την μουσική η οποία ήταν μέτρια για τα γούστα μου και γενικά για τις ομαδικές φάσεις που γουστάρω. Επίσης στην οθόνη έπαιζε και πάλι σουινγκ τσόντα όπως την Πέμπτη και στο κάτω μέρος εμφανίστηκαν οι απαραίτητες συμβουλές του σουινγκ, που καλό είναι να τις διαβάσουν όσα ζευγάρια επισκέπτονται το κλαμπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου