Αναγνώστες

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017: Η επέλαση των εξωσυζυγικών την άνοιξη του 2016 - Μέρος Β ΄




Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Ύστερα από δύο χρόνια η κοινότητα δέχεται απανωτά κτυπήματα απ’ αυτό το άνοιγμα και την «ενσωμάτωση» τοξικών στοιχείων. «Ζευγάρια» χωρίς ΗΘΟΣ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ, που δημιουργούν εικονικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «βομβαρδίζουν» με αιτήματα φιλίας και μηνυμάτων άλλα ζευγάρια, ΔΕΝ εμφανίζονται στις προσυμφωνημένες συναντήσεις, επιδίδονται στην προσφιλή διαδικασία της αναφοράς για «γυμνό και πορνογραφία»…

Ο καταλογισμός ευθυνών δεν είναι του παρόντος. «Ουδείς εριστικότερος του κακοswingerθέντος». Ουσιαστικά δεν υπήρξε μέχρι τώρα τεκμηριωμένη τοποθέτηση του υγιούς τμήματος της ελληνικής κοινότητας swingers στα εκφυλιστικά φαινόμενα, μόνο ατομικές πρωτοβουλίες και ευχολόγια. Γιατί η κοινότητα την οποία επικαλούνται ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως στις δύσκολες στιγμές, στερείται ενιαία φωνή και άξιους εκπροσώπους.

«Στην Ελλάδα είσαι, ό,τι δηλώσεις», είχε υποστηρίξει ο Γιάννης Τσαρούχης. Οι πάντες αυτοχαρακτηριζονται «swingers», αφού έχουν εξαγνιστεί στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Αναζητούνται οι διάδοχοι των πηδήκουλων, των πέφτουλων, των παρτουζόβιων και των ξεπετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου