Αναγνώστες

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ...




Μία κομητεία (Butler) στην πολιτεία Ohio και τρεις πολίχνες (Hamilton, Liberty & West Chester) απαγόρευσαν με τροποποιητικές διατάξεις την οριστική απαγόρευση λειτουργίας swing clubs στη δικαιοδοσία τους, αν και μια απ' αυτές κλήθηκε να καταβάλει μεγάλα ποσά στην επιχείρηση εκμετάλλευσης στην οποία είχαν εγκρίνει αρχικά τη λειτουργία (11/2015). Για την ιστορία, 61.000 δολάρια για διαφυγόντα έσοδα, απλήρωτα μισθώματα και αμοιβές νομικών συμβούλων.

Δεν μπορούν όμως να απαγορεύσουν τη λειτουργία στριπτηζάδικων, γιατί καλύπτονται από την πρώτη τροποποίηση του αμερικανικού συντάγματος.
Υπόψη ότι η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο «Champaigne Club» λειτουργεί κανονικά στο Fort Wayne στη γειτονική Ιndiana χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως εξήγησε η συνιδιοκτήτριά της στον τοπικό Τύπο.
Επικαλούνται αστείους λόγους, ότι δήθεν θα διαταραχθεί η συνοχή της κοινότητάς τους. Στην πολιτεία με τους 150.000 δηλωμένους swingers οι συντηρητικοί και θρησκόληπτοι πολίτες φοβούνται τις κλειστές πόρτες και την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου