Αναγνώστες

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017




Σε απευθείας σύνδεση με Μύκονο στις 30/6/2017 ο γνωστός παρουσιαστής και όψιμος swingerολόγος μεσημβρινής εκπομπής δευτεροκλασάτου τηλεοπτικού σταθμού, Δημήτρης Καμπούρης / αρτ,  καταγγέλλει με αυστηρή γλώσσα τους επιβάτες του «πλοίου των οργίων» για την υποτιθέμενη νυχτερινή δημόσια συνεύρεση στα σοκάκια του δημοφιλούς νησιού μεταξύ επιβατών του κρουαζιερόπλοιου και επισκεπτών του νησιού, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα και για τους υπόλοιπους νησιωτικούς προορισμούς.


Ζητεί άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα υπηρεσίας  και κινητοποίηση των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας χωρίς να τις κατανομάζει. Κοντολογίς, οι διοργανωτές της επταήμερης κρουαζιέρας SwingersDateClub θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες διευκόλυνσης σε ακολασία στην ελληνική επικράτεια!


Τώρα ξετυλίγεται ο μίτος της Αριάδνης και αποκαλύπτεται ο σκοτεινός ρόλος του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου στην απαξίωση του καλύτερου ερωτικού παιχνιδιού στον κόσμο. Όταν μεροληπτούν κατάφωρα και δεν εφαρμόζουν τη δημοσιογραφική δεοντολογία, παρέχοντας στοχευμένη ενημέρωση για να ικανοποιήσουν τους τηλεθεατές.


Στην ίδια εκπομπή επρόκειτο να αποκαλύψουν βίλα οργίων.


Πάλι οι swingers στο στόχαστρο των ΜΜΕ. Αυτοί ευθύνονται για την ηθική κατάπτωση της σοβαροφανούς ελληνικής κοινωνίας!


Ό,τι και να κάνουν, η ελληνική κοινότητα των swingers δεν καταθέτει τα όπλα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου