Αναγνώστες

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

«SEX WITH STRANGERS» ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΜΕΡΟΣ Β'



«Για να σπάσουμε τον πάγο και την αμηχανία, θα παίξουμε “αλυσιδωτή σύνδεση” ή, όπως είναι γνωστή στους παλαιότερους του χώρου, το σχήμα “pretzel”, δηλαδή τα ζευγάρια σχηματίζον κύκλο, έτσι ώστε ο ένας σύντροφος να κάνει στοματικό έρτα στον άλλο», μια σωστή κίνηση που μετρίασε κάπως την παγωμάρα.


Ύστερα τα οκτώ σώματα ενώθηκαν στην αναζήτηση της ηδονής. Υπήρξαν εναλλαγές ερωτικών συντρόφων, παιχνίδι μεταξύ γυναικών με την ενθάρρυνση των δικών τους, σχηματίστηκαν πολύγωνα. Το αμυδρό φως δεν επέτρεπε να έχουμε πλήρη εικόνα με ποιον παίζαμε, ακούγαμε μόνο αναστεναγμούς και παροτρύνσεις.


Η οικοδέσποινα με ανοικτά τα πόδια δεχόταν κατά μέτωπο επίθεση από άνδρες και γυναίκες, ενώ ο δικός της κρατούσε σφιχτά το χέρι. Έχοντας χάσει τον προσανατολισμό μου και τη συνοδό μου βρέθηκα στριμωγμένος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που με φιλούσαν παντού. Η μια είχε καθίσει στο πρόσωπό μου και με έσπρωχνε στη σπηλιά της. Η δεύτερη στα πρόθυρα οργασμού ούρλιαζε, ενώ ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι πάνω της. Με μικρές διακοπές για ανασύνταξη δυνάμεων και ποτό που τελικά κατέληγε στα γυμνά σώματα με τις γλώσσες να αναλαμβάνουν το στέγνωμα.



Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά και τα ζευγάρια ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Σίγουρα το σεξ με άγνωστους ενέχει κινδύνους, αλλά με την καθοδήγηση των οικοδεσποτών δεν ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια.



Για μας που έχουμε μάθει σε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία. Πάθος, αισθησιασμός, ομαδικό πνεύμα και οι πέντε αισθήσεις σε λειτουργία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου