Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ: ΖΕΥΓΑΡΟΚΥΝΗΓΟΙ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο όρος «ζευγαροκυνηγοί» πρωτοεμφανίστηκε στη συνθηματική γλώσσα του χώρου στις αρχές της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αι. υποδηλώνοντας την άγρα ζευγαριών από ζευγάρια για απλή σαρκική ικανοποίηση.
Καμια σχέση με συνειδητοποιημένους ενεργούς swingers που ενημερώνονται από συναδέλφους για υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους.

Οι ζευγαροκυνηγοί βρίκονται διάσπαρτοι σε όλη την επικράτεια και εμφανιζονται με τον μανδύα του awinger. Σαρώνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εντοπίζουν υποψήφιους συμπαίκτες, συνήθως της μιας βραδιάς, και προχωρούν σε ερωτικές συναντήσεις με οποιοδήποτε κόστος.


Η σαρκική ικανοποίηση είναι τόσο ισχυρό κίνητρο που δεν υπολογίζουν τα έξοδα μετακίνησης σε περίοδο ισχνών αγελάδων. Απροσδιόριστος αριθμός σκληροπυρηνικών παικτών μετακινούνται από πόλη σε πόλη, συμμετέχουν σε ιδιωτικές ερωτικές συναντήσεις και, σε περίπτωση ασυμφωνίας, αναζητούν με κάθε τρόπο ζευγάρια να εκτονωθούν.

Οι αγγελίες που αναρτώνται σε σελίδες και  ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν συγκεκριμένη διατύπωση. Οι ζευγαροκυνηγοί εστιάζουν την προσοχή τους στις ανατομικές λεπτομέρειες των περιστασιακών ερωτικών συντρόφων τους, αγνοώντας τη συνολική προσωπικότητα και εξετάζοντας μόνο την απόδοση στο κρεβάτι. Μια ακόμη άσχημη πλευρά της ελληνικής εκδοχής του swinging.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου