Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ


Από μελετητές και απλούς παίκτες έχουν επισημανθεί δύο διαχρονικά προβλήματα στο κορυφαίο ερωτικό παιχνίδι της ανταλλαγής συντρόφων, η απόδοση και ο ανταγωνισμός. Αφορά και τους δύο συντρόφους.
Ο σύντροφος ανησυχεί για τη διάρκεια της απόδοσής του και την επίπτωση που ενδεχομένως θα έχει η αστοχία του στην εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Φοβάται ότι θα απορριφθεί ως ερωτικός σύντροφος από μελλοντικές συναντήσεις. Όμως κάνει λάθος, γιατί το ερωτικό παιχνίδι δεν είναι διαγωνισμός αντοχής, αλλά συντροφικότητας και κατανόησης του ενός παίκτη από τον άλλο. O συνειδητοποιημένος swinger δεν μετρά τους οργασμούς της γυναίκας και τις εκσπερματώσεις του άνδρα. Απαιτεί τρυφερότητα, ενθάρρυνση στην πραγμάτωση των φαντασιώσεων του/της συντρόφου και χαμηλούς τόνους.
Η σύντροφος δίνει σημασία στον ανταγωνισμό. Ανησυχεί για έλλειψη οργασμικής διάθεσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Αισθάνεται ενοχή αν αποκαλύψει ενδόμυχες φαντασιώσεις για επαφή με γυναίκα μήπως κατηγορηθεί για λεσβιασμό. Προέχει η συναισθηματική ασφάλειά της. Ανησυχεί μήπως χάσει την εκτίμηση του συντρόφου της. Χρειάζεται ενθάρρυνση στις πρωτοβουλίες της.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού οι σύντροφοι αγκαλιάζονται, φιλιούνται και ευχαριστούν ο ένας τον άλλο για τις ωραίες στιγμές που πέρασαν. Φεύγουν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Οι πιο ευάλωτοι είναι οι διαπροσωπικοί swingers που "δένονται" με τους συμπαίκτες τους.
[16/11/2015]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου