Αναγνώστες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ο ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ «ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΗΔΟΝΙΣΜΟΣ»



Μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς του ιστότοπου «Ερωτικός Ηδονισμός: νέες τάσεις στον 21ο αιώνα» στη νέα και μόνιμη διεύθυνση erohed.org ακολουθεί ο επανασχεδιασμός όλων των ιστοσελίδων, ώστε ο «Ερωτικός Ηδονισμός» να αποκτήσει δυναμική και να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των μελετητών και απλών αναγνωστών.

Μονιμοι συνεργάτες του ιστότοπου, όπως ο angmimik, η Shawna Lenee κ.ά., θα διαθέτουν το δικό τους χώρο, όπου θα δημοσιεύονται οι αναρτήσεις τους.

Οι ειδήσεις πλέον θα καταχωρίζονται στις αντίστοιχες κατηγορίες και υποκατηγορίες μαζί με τις ταινίες, π.χ. η κατηγορία «Sandstone Retreat» θα περιλαμβάνει οτιδήποτε έχει εντοπιστεί στο Διαδίκτυο (προσωπικές μαρτυρίες, άρθρα, νεκρολογίες κ.ο.κ.)

Η δομή των δύο forum, ελληνικού και αγγλικού, παραμένει ως έχει, με ταυτόχρονη όμως διεύρυνση των υποκατηγοριών.

Καταργούνται οι κατηγορίες «web tv» και «radio». Από την κατηγορία «Βιβλιοθήκη»  αφαιρούνται όλα τα εξώφυλλα βιβλίων και περιοδικών, μένουν μόνο οι γενικές πληροφορίες για τη «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού».

Η αρχική ιστοσελίδα περιλαμβάνει το εισαγωγικό κείμενο στα Ελληνικά, ένα σύντομο βίντεο με δραστηριότητες γυμνοκρατών-ηδονιστών και χαρακτηριστικές φωτογραφίες, τρεις τον αριθμό, από τη δεκαετία του 30. 


Όλες οι καταχωρίσεις καταλυμάτων, υπηρεσιών και προϊόντων θα μεταφερθούν στις αντίστοιχες κατηγορίες του forum.

Προστίθενται ιατρικά και νομικά θέματα για την ανταλλαγή συντρόφων.

Το φωτογραφικό υλικό θα απομακρυνθεί, προκειμένου να εξασφαλισθεί ελεύθερος χώρος μέχρι την αγορά νέου αποθηκευτικού χώρου.

Το τμήμα μικρών αγγελιών / γνωριμιών και επαφών μελετάται. Άτομο που φέρεται, κατά δήλωσή του, ότι έχει εγγραφεί στο «hedonism forum» προσέγγισε την Cassandra Hollander, συντονίστρια για την Ουγγαρία, μέσω skype από την οποία ζήτησε φωτoγραφίες swingers. Eίμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτό τον τομέα και έχουμε ενημερώσει τα μέλη να μην κοινοποιούν προσωπικά δεδομένα και βέβαια αποστολή φωτογραφιών σε άγνωστους.

Πιστεύουμε ότι ο επανασχεδιασμός θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου