Αναγνώστες

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ thomas115656 ME TΙΤΛΟ «Μας ήθελε και τους 3 δικούς της» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 21-01-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 CLUB (πρώην Casablanca) ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com






 Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και αυτό ξανατιμήσαμε ένα μέρος όπου μας γεμίζει τις μπαταρίες για όλη την εβδομάδα.

Η καθημερινότητα και η δουλειά μας αφήνει μόνο ένα Σάββατο βράδυ για δυνατό παιχνίδι και δεν το αφήνουμε ανεκμεταλλευτο.


Άφιξη στο μαγαζί με την (Τ) 1 όπου είχαμε ένα ραντεβού με ένα ζευγάρι από το Priveclub.eu και ένα ζευγάρι από το φβ.
H συνεννόηση όσο αφορά το τι θέλει κ κάθε ένας είχε γίνει από το chat και έμενε μόνο να βρεθούμε. Εμείς στην ώρα μας το ζευγάρι από το Priveclub.eu δεν ήρθε, το άλλο άργησε λιγάκι. Ανεβήκαμε επάνω μια βόλτα πριν έρθουν, καθώς η ποιότητα του κόσμου ήταν πολύ καλή και είχαν ήδη ξεκινήσει να ανεβαίνουν προς τα επάνω.


Ανεβήκαμε στο πρώτο δωμάτιο μια τριάδα είχε αρχίσει ήδη να παίζει ωραία και να έχουν φτιάξει το σχήμα τους. Συνέχεια ποιο μέσα με ένα νέο ηλικιακά ζευγάρι να είναι σε αναμονή στην πόρτα περιμένοντας κάποια παρέα και ποιο μέσα δεξιά στα κουρτινάκια και μια τριάδα μεσήλικες να γίνεται ο χαμός από φωνές και full ανταλλαγές και παιχνίδι μεταξύ γυναικών.


Ενα ζευγάρι στον διάδρομο μας κοίταγε και μας τράβηξε και εμάς το ενδιαφέρον. Με το που άδειασε μια καμπίνα ξεκινήσαμε να μπούμε και τους καλέσαμε, συστηθηκαμε και τα ρούχα βγήκαν κατευθείαν με τον κάθε ένα να παίζει με την κοπέλα του. Ενα ταυτόχρονο γλείψιμο στα κορίτσια για ζέσταμα δίπλα-δίπλα έφερε τα κορμιά τους πιο κοντά με τα γλωσσόφιλα να ξεκινούν ένα τελικά soft παιχνίδι μεταξύ τους., Δώσαμε χώρο λίγο στα κορίτσια να γλειφτούν σε διάφορες στάσεις και να το ευχαριστήσουμε και μετά ο κάθε ένας να παίζει με την κοπελα του μέχρι να έρθει στο τέλος με αποκορύφωμα στήσιμο στα 4 να τις πηδάμε και αυτές να φιλιούνται.


Τελείωμα, ντύσιμο και κάτω για φρεσκάρισμα και μια γουλιά ποτό. Το ζευγάρι που περιμέναμε είχε έρθει και κάτσαμε για λίγο κάτω μέχρι που πέρασε λίγη ώρα και ανεβήκαμε για να παίξουμε.


Η κοπέλα ήθελε να παίξει και με τους δύο μας αλλά δεν ήθελε τον δικός της να παίξει με την (Τ) . Άρα όλοι μας θα ασχολούμαστε με την κοπέλα. Πρώτη καμπίνα αριστερά βγάλσιμο ρούχα και ξεκίνημα με την κοπέλα να είναι στο κέντρο και να απολαμβάνει τα χάδια από όλους μας με την (Τ) να την φιλάει και να την ανάβει όσο πέρναγε η ώρα.η κοπέλα έσκιψε στα 4 γλειφοντάς μας και τους δύο και με την (Τ) να είναι από πίσω την και να την προετοιμάζει βάζοντας της δακτυλάκια και φίλώντας την παντού. Αφού πέρασε λίγη ώρα κάθισε στον καναπέ και άνοιξε τα πόδια και μας έβαλε δεξιά αριστερά εμένα και τον δικό της παίζοντας μας την πουτσα μας και την (Τ) να έχει πέσει στα 4 και να την γλείφεις τρελαίνοντας την με τα δάκτυλα της. Μετά από λίγο μου είπε θέλω να με γαμησεις και φορώντας προφυλακτικο δεν έχασα ευκαιρία να την πηδηξω καλά για λίγη ώρα όσο αυτή έπαιζε μια με την (Τ) μια με τον δικό της. Αλλαγή στάσης και ξάπλωσε ο δικός της ανέβηκε από πάνω και σε στάση σάντουιτς είχε καβαλήσει τον δικό της και με τα δάκτυλα της πήδαγε την (Τ) που ήταν πίσω της όπου και κατέθεσε τα υγρά της επάνω τους και παραχωρώντας την θέση της η (Τ) σε εμένα για ένα διπλό ξεμούνιασμα.


Πράγμα που με μια κίνηση έγινε το σάντουιτς για λίγο ακόμα βάζοντας της και οι δύο την πούτσα μας μέσα της λόγω ότι δεν βολεύει ο καναπές την συγκεκριμένη στάση. Μετά στα 4 για πίπα βγάζοντας το προφυλακτικό και γεμίζοντας ο κάθε ένας μας το κάθε ένα στήθος με πολύ ζεστό υγρό να τρέχει πάνω στο υπέροχο στήθος της. Τελείωμα και κάτω για ποτάκι.


Μία κοπελα που είχαμε ξαναμιλήσει δεν έκατσε να κλείσουμε με έναν τρίτο γύρο την ωραία βραδιά (λόγω περιόδου). αλλά κανονίσαμε γιατί μιλήσαμε την επόμενη φορά να τα πούμε οριζόντια.

Ωραία βραδιά και για ακόμα μια φορά ποιότητα κόσμου διαφόρων ηλικιών με το 30ετών περίπου να παίρνει την σκυτάλη στον μέσο όρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου