Αναγνώστες

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ kostakis27 ME TITΤΛΟ «Easy meet foe 2018» ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 20-01-2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «Swingers Club – 2+2 Club (πρώην Casablanca)» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdlea.com


Μετά από αρκετό καιρό βρέθηκα και πάλι με την κοκκινομάλλα μουνάρα στο στέκι μας. Άφιξη κατά τις 01:00, εκείνη την ώρα στο μαγαζί είχε γύρω στα 20 ζευγάρια, αράζουμε στο μπαρ και πίνουμε το ποτό μας, το οποίο ήταν όπως πάντα πεντακάθαρο.


Στην είσοδο είχαμε πάρει χαρτάκι με αριθμό για την καθιερωμένη κλήρωση όπου το μαγαζί κερνάει σφηνάκια στα ζευγάρια που κληρώνονται για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους. Είχαμε ήδη εντοπίσει 3-4 πολύ ωραία ζευγάρια για παιχνίδι και αναμέναμε την κλήρωση. Κατά τις 01:30, ο Σωτήρης ανέβηκε στον χώρο του dj και ξεκίνησε τη διαδικασία. Δυστυχώς το ζευγάρι που κληρωθήκαμε δεν ήταν του γούστου μου και απλά αρκεστήκαμε σ'έναν απλό χαιρετισμό. Γενικά έγιναν γνωριμίες μεταξύ των υπόλοιπων ζευγαριών, σ' ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Πίνοντας το ποτό μου παρατήρησα ότι πλέον στην οθόνη στο κάτω μέρος προβάλλονται συμβουλές περί του swing, κάτι πολύ θετικό για όλους τους θαμώνες, δίνοντας έναν ευρωπαϊκό τόνο στο κλαμπ.

Κατά τις 02:30 τα περισσότερα ζευγάρια είχαν μεταφερθεί στον όροφο κι έτσι ακολουθήσαμε κι εμείς. Όλες οι αλλαγές που παρατήρησα πάνω ήταν πολύ θετικές και σίγουρα βοηθούν στο ομαδικό παιχνίδι.


Στο μεγάλο δωμάτιο δεξιά όπως ανεβαίνεις 3 ζευγάρια φασωνόντουσαν το ένα δίπλα στο άλλο, στα 2 επόμενα δωμάτια είχαν σχηματιστεί 4αδες ενώ ακουγόντουσαν τα βογγητά των κυριών σε όλον τον όροφο. Στο τελευταίο δωμάτιο δεξιά ένας μεσήλικας τύπος έσκιζε μια ψηλή μελαχρινή μουνάρα με πολύ ωραίες ρώγες και κορμί μοντέλου. Τα ζευγάρια που είχαμε εντοπίσει με τη δικιά μου έκαναν φάση μεταξύ τους και αρκεστήκαμε απλά να τους παρατηρούμε και να μπαίναμε αργότερα στο παιχνίδι.


Έτσι κατεβήκαμε στο μπαρ για λίγη χαλάρωση κι ένα γρήγορο πέρασμα από τις δύο κουρτίνες που βρίσκονται απέναντι από το μπαρ. Κι εκεί παρατήρησα μια πολύ καλή ανανέωση του χώρου, όπου σίγουρα παροτρύνει τις ομαδικές φάσεις, αν και για κάποιον λόγο δεν προτιμάται από πολλά ζευγάρια, πάντως εγώ με την δικιά μου το γουστάρουμε πολύ κι έτσι αφού αποκάλυψα τις βυζάρες της, την έβαλα να με τσιμπουκώσει, αναμένοντας παρέα από άλλα ζευγάρια. Μετά από λίγο έσκασε μύτη ένα ζευγάρι το οποίο κάθισε απέναντί μας και η μελαχρινή 35αρα με τα 4αρια βυζιά ξεκίνησε να πιπώνει τον μεσήλικα συνοδό της.

Εκείνη την στιγμή δεν τους είχα καθόλου ανάγκη κι έτσι αποχωρήσαμε και πάλι για τον όροφο. Τα ζευγάρια που γουστάραμε είχαν ολοκληρώσει το παιχνίδι μεταξύ τους και ετοιμαζόντουσαν να αποχωρήσουν, οπότε αράξαμε για λίγο πάνω κοιτώντας από τα παραθυράκια κάτω στο μπαρ. Μια ξανθιά μουνάρα με μπότες είχε βάλει τον δικό της στον χώρο της πίστας και του έκανε στριποχορό, αρκετά καλό ομολογουμένως.


Κατεβήκαμε για λίγο ακόμα κάτω μιας και η ώρα είχε πάει 04:00 και η μουσική περιείχε ωραία ελληνικά κομμάτια που γουστάρω. Όπως είχαμε αράξει στο μπαρ. το αφτί μου πήρε μια συζήτηση μεταξύ θαμώνων για κάτι καινούριο στον χώρο του swing που ετοιμάζεται κάπου εκτός Πειραιά.


Μετά από λίγο αποχωρήσαμε αρκετά ικανοποιημένοι από τον χώρο, αν και λίγο άτυχοι όσον αφορά τα ζευγάρια της βραδιάς. Μην παραλείψετε να διαβάσετε τις συμβουλές που δίνει το κλαμπ στην οθόνη για να μπορέσει να γίνεται κάθε βραδιά και καλύτερο παιχνίδι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου