Αναγνώστες

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΝΤΟΜΠΟΝΑ ΣΤΟ ΑΚΟΥΙΝΚΟΥΜ - ΜΕΡΟΣ ΙΑ'


Απόγευμα Παρασκευής στο αίθριο του ισογείου διαμερίσματος του υποδιοικητή της δεύτερης λεγεώνας «Adiutrix», κοντά στα θερμά λουτρά της πόλης, συζητούν πολιτισμένα τρεις άνθρωποι που εκ των πραγμάτων έχουν γίνει τριάδα στη ζωη.

Ο Λεύκιος Αιμίλιος είναι ερωτευμένος με τη δυναμική Σερβίλια, αλλά αγαπα εξισου και τη νόμιμη σύζυγό του, Φλαβία Ιουστίνα, από την οποία περιμένει το πρώτο παιδί τους. «Σας λατρεύω και τις δύο τόσο που μου είναι δύσκολο να επιλέξω γυναίκα. Η Φλαβία Ιουστίνα είναι η βασίλισσα της καρδιάς μου και η Σερβίλια η γυναίκα που με ενθουσιάζει». «Αισθάνομαι τυχερός να μοιράζομαι τη ζωή μου με δύο πανέμορφες και τρυφερές γυναίκες». «Το Σάββατο έχουμε το καθιερωμένο ρωμαϊκό όργιο στα λουτρά και είναι τιμή μου να συνοδεύομαι από εσάς».
.
Η Φλαβία Ιουστίνα, στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, μπορεί να δοκιμάσει όλα τα δωμάτια εκτός του καυτού, έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στον σύζυγό της.»Φτιάχνομαι να σε βλέπω να πηδάς τη Σερβίλια και να τη δαχτυλώνω ταυτόχρονα, οπότε φρόντισε να το κάνεις μπροστά μου. Και εσυ. Σερβίλια, να του κάνεις βαθύ στοματικό όπως σου έμαθα».

Ο Λεύκιος Αιμίλιος την αγκάλιασε και σφράγισε με ένα ζεστό φιλ;i το στόμα της. «Τέτοια μου λες και με ανάβεις, γλυκιά μου». «Ακριβώς γιατί θέλω να με πάρεις μπροστά στη Σερβίλια»! Της ανέβασε τον χιτώνα και γλίστρησε στο περιποιημένο αιδοίο της. Η Σερβίλα ερεθίστηκε και έβαλε το δάχτυλό της στο στόμα της. «Με καυλώσατε πάλι».


Κάθισε στο πρόσωπο της Φλαβίας Ιουστίνας, ώστε η τελευταία να γλείφει, ενώ η ίδια έκανε στοματικό στον Λεύκιο Αιμίλιο. Μετά έχυνε κρασί στις ρώγες της για να τις γλείψει.

«Ψυχούλα μου, εμείς οι δύο ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα, ένα βασικό είναι το άγριο και παθιασμένο σεξ»! Ηλικιακά δεν είχαν μεγαλη διαφορα, 26 ή Φλαβία Ιουστίνα, 23 η Σερβίλια. Ιδεώδεις σωματικές αναλογίες, ξανθιά μαλλιά, εκφραστικά μάτια και άτριχη περιγεννητική περιοχή που μαγνήτιζε άνδρες και γυναίκες. Τα δύο σταυρωτά τόξα στην είσοδο της σπηλιάς της Σερβίλιας ήταν ένας επιπλέον λόγος για εξερεύνηση του εσωτερικού της. Γνώστριες της διακοπτόμενης συνουσίας, ήξεραν πώς να καθυστερήσουν την εκσπερμάτωση και να επιμηκύνουν την ηδονή. Ήθελαν το καυτό σπέρμα να τρέχει στο σώμα τους.

Στο Ακουίνκουμ λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν και της χαλαρής ηθικής, η σεξουαλική μονογαμία δεν αποτελούσε εμπόδιο για τη σύναψη παράλληλων ερωτικών σχέσεων με τη συναίνεση των εμπλεκομένων. Όμως η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων και η ομαδογαμία γίνονταν σε περιορισμένη κλίμακα, ιδιαίτερα για τους αξιωματικούς της λεγεώνας. Τα ερωτικά παιχνίδια κανονίζονταν σε σπίτια ή στα θερμά λουτρά με απόλυτη μυστικότητα. Η πόλη προσέλκυε εταίρες, παλλακίδες, εφήμερους εραστές για όλα τα βαλάντια. Ο Δούναβης ήταν το σημείο αναφοράς για την εσχατιά της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Τυπικα, ο Λεύκιος Αιμίλιος μπορούσε να διατηρεί ερωτικές σχέσεις και με τις υπόλοιπες τέσσερις γυναίκες που διέμεναν στο σπίτι, πάντα σε γνώση και παρότρυνση της Φλαβίας Ιουστίνας. Πίστευε ότι ο στοματικός έρωτας δυνάμωνε τόσο τη γυναίκα όσο και τον άνδρα, αρκεί να γινόταν σωστά. Μαζί με το πρωινό του χρειαζόταν και μια απομάκρυνση των συσσωρευμένων υγρών. Εκ περιτροπής σε καθημερινή βάση μια από τις γυναίκες περίμενε κάτω από το τραπέζι γυμνόστηθη να αδειάσει το πολύτιμο περιεχόμενο.

Υπήρχαν όμως και οι διαχωριστικές γραμμές: η σύζυγος παρέμενε η πρωταρχική σχέση, η ερωτική σύντροφος με κανέναν τρόπο δεν υποκαθιστούσε την πρώτη. Δεύτερο, το ερωτικό παιχνίδι μεταξύ συναινούντων ενήλικων ήταν πάντα σε κλειστό κύκλωμα, μεταξύ γνωστών ατόμων χωρίς τη συμμετοχή ξένων για ευνόητους λόγους. Η Σερβίλια, στην περίπτωση μας, συνευρίσκετο μόνο με τους διοικητές των συνταγμάτων και έπαιζε με τις συζύγους τους το ίδιο διάστημα. Η αμφιφυλοφιλία των γυναικων ήταν αναπόσπαστο μέρος της ερωτικής ζωής στο Ακουίνκουμε και πλήρως αποδεκτή από τους άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου