Αναγνώστες

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

TΡΙΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ


Εναι το κυνήγι της τρίχας στην περιγεννητική περιοχή. Στον χώρο του swinging - καλώς κατά την άποψή μου - έχει επικρατήσει η τάση της καθαρής μικρής περιοχής για ευνόητους λόγους.
Όπως έλεγε μια φίλη από την Κροατία, αντιμετώπιζε πρόβλημα με την έντονη τριχοφυία στο κέντρο παραθερισμού γυμνισμού «Monsena». Όλοι κοιτούσαν εκεί... Οι τρίχες εξείχαν από το μικροσκοπικό μαγιό, έπρεπε να χρησιμοποιεί ξυράφι μιας χρήσης και τα σχετικά εργαλεία και φυσικά δεν απολάμβανε το σεξ.

Την επόμενη χρονιά την είδαμε άτριχη, αγγίξαμε το σημείο που θύμιζε νεογέννητο κοτοπουλάκι, δώσαμε και ένα φιλί. «Τώρα μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς εσώρουχο και να εκθέτω τη σπηλιά μου [έκφραση των Κροατισσών] σε θέα. Και να με δαχτυλώνουν ελεύθερα...».
«Θα ακολουθήσουμε και εμείς τη μέθοδό σου», πρότεινα στην Κασσάνδρα, «αλλά όχι λέιζερ και ακριβές μέθοδοι». Προτιμήσαμε γνωστή αποτριχωτική κρέμα που δίνει ικανοποιητικά αποτελέσματα για 35 περίπου ημέρες.

Απλώνεις την κρέμα στην υγρή περιοχή, αφήνεις να περάσει δεκάλεπτο και με υγρή πετσέτα απομακρύνεις τις τρίχες. Πλένεσαι καλά και ετοιμάζεσαι για ...φάγωμα! Τέλος το αντιαισθητικό δάσος της Βουλόνης, η χρήση ξυραφιού και οι μολύνσεις. Σαφώς καλύτερο σεξ, εύκολη είσοδος, έξοδος από την αμαρκάριστη σπηλιά. Όλα στο φως, απόλαυση στην ξαπλώστρα, ελεύθερο άνοιγμα ποδιών χωρίς ενοχές. Τα μάτια επικεντρώνονται στο ίδιο σημείο του σώματος. προκαλώντας τις αισθήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου