Αναγνώστες

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

«SEX WITH STRANGERS» ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΜΕΡΟΣ Α'


Αφορμή ήταν ένα μήνυμα στο κινητό – από τα πολλά που έρχονται -από άγνωστη αποστολέα με το οποίο μας καλούσε σε κατ’οίκον ιδιωτική ερωτική συνάντηση με άλλα τρία άγνωστα ζευγάρια. Πραγματικά, το μήνυμα συνοδευόταν από τηλέφωνο επικοινωνίας και έναν κωδικό αποδοχής.

Συζητήσαμε τα υπέρ και τα κατά και συμφωνήσαμε να δεχθούμε την πρόσκληση σε έπαυλη των βορείων προαστίων. Οι οικοδεσπότες επιβεβαίωσαν την ημέρα και ώρα και έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες.

Η βασική ένστασή μας ήταν ότι η ερωτική συνάντηση δεν πληρούσε τις δύο από τις τρεις προϋποθέσεις, δηλαδή την εισαγωγή και τον επίλογο που χαρακτηρίζουν το swinging. Οι καλεσμένοι έμπαιναν στα βαθιά με την πρώτη. Όμως η διαδικασία παρουσίαζε ενδιαφέρον για τις αντιδράσεις όλων μας σε τέτοιο περιβάλλον.

Παραμένει αδιευκρίνιστο ο τρόπος και τα κριτήρια επιλογής των ζευγαριών. Ενημερωθήκαμε ότι έπρεπε να φοράμε σκούρα ρούχα βραδινής εξόδου και να έχουμε δύο μάσκες μαζί μας. Η συνοδός έβαλε μακρύ μαύρο φόρεμα με τα ανοίγματα στα πλάγια και εγώ σακάκι, μαύρη γραβάτα και σκούρο παντελόνι. Οπλιστήκαμε με κουράγιο, έτοιμοι για ό,τι ήθελε προκύψει.

Φθάσαμε στην ώρα μας στο σημείο που μας υπέδειξαν. Ανεβήκαμε τη σκάλα και μας υποδέχθηκε μια γοητευτική κυρία με μάσκα, «Είστε το ζευγάρι με τον κωδικό…;», απαντήσαμε καταφατικά και περάσαμε στον προθάλαμο. Εκεί μας ζήτησαν να απαλλαγούμε από τα περιττά ρούχα, να βάλουμε λευκά μπουρνούζια και τις μάσκες μας πριν περάσουμε στο καθιστικό.

Το καθιστικό είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδιο playroom με τέσσερα μεγάλα στρώματα στο κέντρο, μαύρα σεντόνια και μαύρα μαξιλαράκια στις τέσσερις γωνιές. Τα έπιπλα είχαν τραβηχτεί προς τα πισω. Γύρω από τα στρώματα είχαν τοποθετηθεί μικρά και μεγάλα κεριά. Το όλο σκηνικό θύμιζε τελετή μύησης Δρυΐδων ιερειών! Χαιρετήσαμε τα τρία ζευγάρια που περίμεναν υπομονετικά την έναρξη της βραδιάς. Η οικοδέσποινα, μια καλλίγραμμη και ποθητή γυναίκα, είπε: «Σας καλέσαμε σήμερα για μια βραδιά αχαλίνωτου ερωτικού παιχνιδιού με άγνωστους παίκτες, όπου τα πάντα επιτρέπονται, αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Απευθυνθήκαμε σε αρκετά ζευγάρια, αλλά τελικά μόνο εσείς ανταποκριθήκατε. Παρακαλούμε σερβιριστείτε».
Κατευθυνθήκαμε στο τραπεζάκι του μπαρ και με το ποτήρι στο χέρι προσπαθούσαμε να μαντέψουμε τις φυσιογνωμίες των μασκοφόρων. Κανείς δεν έκανε την πρώτη κίνηση.

Πλήρης αμηχανία. Κάποιος έπρεπε να κάνει την κίνηση, έτσι κι εμείς βγάλαμε τα μπουρνούζια και καταλάβαμε τη μια γωνιά του playroom. Τέσσερα γυμνά ζευγάρια στις τέσσερις γωνιές με τις γυναίκες να ακουμπούν στους άνδρες. Αυτοί σε ένδειξη οικειότητας θώπευαν τα κορίτσια κι αυτά άφηναν αναστεναγμούς…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου