Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τελικά, ο Μιμηκόπουλος είναι το πρόβλημα του χώρου. Ανταγωνιστές ξημεροβραδιάζονται  στο πληκτρολογιο, καταστρώνοντας ασκήσεις τακτικής αποδόμησής του, όμως δεν τους βγαίνουν στην πράξη.
Το παρακάτω μήνυμα στάλθηκε σε ζευγάρι συναδέλφων που διαχειρίζονται τη μυστική  ομάδα «Αισθησιασμός και Έρωτας» στο facebook: «φτιάξτε καλύτερη την ομάδα σας στο πιο swingers για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε την ομάδα του μιμηκοπουλου».
Ο Ρωμαίος συγγραφέας του 5ου μ.Χ. αιώνα Vegetius στο έργο του «De rei militari» είχε πει «αν θέλεις ειρήνη, ετοίμαζε πόλεμο». Να συμπεράνω ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο φθοράς και όποιος αντέξει.
Ο Άγγελος Μιμηκόπουλος αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος που μπορεί να υπερασπιστεί με επιχειρήματα δημόσια το ελληνικό swinging. Aυτοί που κινούνται παρασκηνιακά στερούνται επιχειρήματα και καταφεύγουν στη διάδοση φημών, γνωστή και αποδοτική τακτική του χώρου. Η αντιπαράθεση θέσεων και απόψεων απαιτεί σθένος και τόλμη και όχι εικονικούς λογαριασμούς με ανύπαρκτα στοιχεία, οι οποίοι απενεργοποιούνται μόλις εντοπιστούν τα ίχνη τους. Κατά τον Γιάννη Τσαρούχη «στην Ελλάδα είσαι, ό,τι δηλώσεις» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου