Αναγνώστες

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Όροι συμμετοχής μελών στον σταθερό κύκλο ηδονιστών «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2023»

 

1. Ο σταθερός κύκλος ηδονιστών  «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2023» αποτελείται από δέκα (10) ετερόφυλα ζευγάρια άνω των 40. Η διάμεση ηλικία των ζευγαριών πρέπει να υπερβαίνει τον αριθμό αυτόν (Α45, Γ43 = 44).


2. Τακτικά μέλη του σταθερού κύκλου ηδονιστών «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2023» είναι εκείνα των οποίων ο τόπος μόνιμης διαμονής βρίσκεται στην Περιφέρεια Αττικής. Αντεπιστέλλοντα μέλη όσα κατοικούν στις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες (νομούς).
3. Ο αριθμός των μελών του σταθερού κύκλου ηδονιστών «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2023» που συμμετέχουν στις τακτικές ερωτικές συναντήσεις καθορίζεται από το εκάστοτε υγειονομικό πρωτόκολλο και τη διάρκεια ισχύος του σε ιδιωτικούς κλειστούς χώρους. Η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είναι απαραίτητη.
4. Οι ερωτικές συναντήσεις διοργανώνονται σε επιλεγμένο οροφοδιαμέρισμα στον Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε ημερομηνία και ώρα που καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη. Για το 2023 έχει καθοριστεί το δεύτερο Σάββατο του μήνα με επιθυμητή δίωρη διάρκεια 20.30-10.30.
5. Οι ερωτικές συναντήσεις του σταθερού κύκλου ηδονιστών «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2023» ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα, όπως αυτά υιοθετούνται από λέσχες παικτών του εξωτερικού. Η χρήση μικρών ονομάτων ή/και ψευδωνύμων συνιστάται. Τα μέλη συνευρίσκονται στον ίδιο χώρο, με φυσική επαφή μεταξύ τους. Η άρνηση μέλους να ανταποκριθεί σε πρόσκληση άλλου μέλους είναι αναφαίρετο και σεβαστό δικαίωμά του. Στον σταθερό κύκλο ηδονιστών «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ 2023» οι κυρίες αποφασίζουν με ποια μέλη θα προχωρήσουν σε συνεύρεση.
6. Η χρήση κινητών τηλεφώνων και ψηφιακών μικροσυσκευών απαγορεύεται αυστηρά κατά τις ερωτικές συναντήσεις. Ο διοργανωτής μεριμνά για τη συγκέντρωση των ανωτέρω συσκευών στον χώρο υποδοχής και παράδοση στους κατόχους τους μετά τη λήξη της συνάντησης.
7. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση ανακοινώσεων και σχολίων σε δικτυακούς τόπους συζητήσεων (forum) και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι κατ' οίκον ερωτικές συναντήσεις απευθύνονται σε συνειδητοποιημένους παίκτες που αναζητούν την υπέρτατη ηδονή μέσα από την ερωτική επικοινωνία.
8. Ο διοργανωτής παρέχει είδη ατομικής υγιεινής finger food και αναψυκτικά στους καλεσμένους. Η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
9. Η συμμετοχή μελών στις ερωτικές συναντήσεις επιβεβαιώνεται με γραπτό μήνυμα μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες από τη σχετική ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του ιστότοπου DiaSwingers.gr στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@diaswingers.gr
Εναλλακτικά, οι χρήστες/αναγνώστες του ιστολογίου συμπληρώνουν τη φόρμα επικοινωνίας στη δεξιά στήλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου