Αναγνώστες

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» για τις ηλικιακές ομάδες 35-44, 45-54 και 55-64, με τόπο διαμονής την περιφέρεια και το Λεκανοπέδιο - MEΡΟΣ Γ΄



Έναρξη προγράμματος:
15 Οκτωβρίου 2017

Λήξη προγράμματος:
15 Οκτωβρίου 2018

Επιθυμητός αριθμός ζευγαριών: 40
Μέσος όρος ηλικίας ζευγαριού: 35+
Κόστος συμμετοχής: -

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
παντρεμένα ζευγάρια
ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση
ζευγάρια ειδικού σκοπού (κατ’αναλογία)


H επιλογή των σαράντα (40) ζευγαριών για την πρώτη περίοδο 2017-18 απ’ όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας γίνεται με αυστηρά κριτήρια. Η αναλογία είναι 25 ζευγάρια από την περιφέρεια και 15 από το λεκανοπέδιο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ
Αιτήματα ένταξης στο πρόγραμμα «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» υποβάλλονται με ιδιωτικό μήνυμα στο όνομα χρήστη του facebook «Άγγελος Μιμηκόπουλος» με τηλέφωνο επικοινωνίας για επιβεβαίωση το οποίο δεν κοινοποιείται σε τρίτους.
Στη συνέχεια το αίτημα ένταξης μεταβιβάζεται στον συντονιστή της περιοχής για καθορισμό συνάντησης παρουσία και των δύο συζύγων/συντροφων. Ο συντονιστης της περιχοής είναι έμπειρο ζευγάρι του χώρου με επαρκή γνώση του αντικειμένου.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος συντονιστής στην περιοχή του προς ένταξη ζευγαριού, τότε αναλαμβάνει τη διαδικασία έγκρισης ο πλησιέστερος συντονιστής όμορης περιοχής/νομού.
Η αρχική συνάντηση του ζευγαριού με τον συντονιστή (ζευγάρι) είναι κοινωνικού χαρακτήρα και αναγνωριστική για τις προθέσεις του προς ένταξη ζευγαριού. Η τελική έγκριση για την ένταξη  στο πρόγραμμα παρέχεται από τον Άγγελο Μιμηκόπουλο, αφού λάβει την εισήγηση του συντονιστή.
Με την αποδοχή του αιτήματος ενταξης στο πρόγραμμα το ζευγάρι λαμβάνει δωδεκαψήφιο κωδικό αναγνώρισης (π.χ. ΑΤΤΑ55Γ50000) και προστίθεται στον πίνακα ανά νομό.
Σε περίπτωση κωλύματος το προς ένταξη ζευγάρι οφείλει να ειδοποιήσει εγκαίρως τον συντονιστή και να ζητήσει νέα προσυμφωνημένη συνάντηση μέσα σε δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν εμφανιστεί και στη δεύτερη συνάντηση, η διαδικασία ένταξης στο προγραμμα αναστέλλεται και το αίτημα απορρίπτεται.
Οι κατά τόπους συντονιστές-ζευγάρια παρέχουν υπηρεσίες εθελοντικά και σε βάρος άλλων δραστηριοτήτων τους. Άσκοπες μετακινήσεις από τον τόπο διαμονής τους επιβαρύνουν τους ίδιους και πρέπει να αποφεύγονται. Ορισμένοι συντονιστές συνεργάζονται μαζί μας χωρίς να μετέχουν στο προγραμμα..
Παρακαλούνται τα προς ένταξη ζευγάρια να εξετάζουν τα υπέρ και τα κατά πριν λάβουν την αποφάση τους προκειμένου να απιοφεύγονται παρεξηγήσεις με τους υπεύθυνους του προγράμματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου