Αναγνώστες

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

27 ΜΑΪΟΥ – 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017: 40 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ






Την Τετάρτη, 5 Ιουλίου, ολοκληρώνεται η επταήμερη κρουαζιέρα του πλοίου «Azamara Quest» που ναυλώθηκε από τον γνωστό ιστότοπο ολλανδικών συμφερόντων με έδρα την Αμερική «SwingersDateClub».

Ευχόμαστε να απαλλαγούμε από τους αυτόκλητους swingerολόγους που υπερθεμάτιζαν τη σύλληψη και παραπομπή στη δικαιοσύνη των οργιαστών (τηλεοπτικός σταθμός «αρτ», Δ. Καμπούρης). Μονομερής, στοχευμένη ενημέρωση προς τέρψη των τηλεθεατ
ών.
Έρχεται η ώρα του απολογισμού για την «κρουαζιέρα των οργίων» 660 εύπορων swingers που επέλεξαν να επσκεφθούν δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς. Ανεπαρκή τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας. Αναμένεται η τοποθέτηση των διοργανωτών ως προς τον πραγματικό αριθμό επιβατών και εθνικοτήτων.

Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν πολλά. «Το πλοίο των οργίων» ωφέλησε ή εβλαψε τον χώρο και ποια μηνύματα πέρασε στην ελληνική κοινότητα swingers.
Ο εμπορικός χαρακτήρας του δημοφιλούς ερωτικού παιχνιδιού του κόσμου αποτελεί τροχοπέδη για τη διάδοσή του στη μεσαία τάξη που το στήριξε σε χαλεπούς καιρούς. Η απαξίωσή του στα ΜΜΕ είναι πλέον καθημερινή και μεθοδευμένη.
Προς το παρόν, οι γραφίδες και τα πληκτρολόγια των συντακτών αναστέλλουν την πολεμική κατά των αισχρών και ανήθικων ζευγαριών που ανταλλάσσουν τους συντρόφους τους.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 δεν περιλαμβάνει, εκτός απροόπτου, προγραμματισμένες εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου