Αναγνώστες

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018»: ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ



Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις, εκδρομές και ερωτικές συναντήσεις του προγράμματος «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» είναι προαιρετική για τα ζευγάρια που εντάσσονται σε αυτό. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των ήδη φιλικών σχέσεων ή τη δημιουργία στενών δεσμών μεταξύ των ζευγαριών, τη βελτίωση της επικοινωνίας -η αχίλλειος πτέρνα του ελληνικού swinging- και στην επιδίωξη της ηδονής.

Εκτός των μηνιαίων τακιτκών ερωτικών συναντήσεων σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής του λεκανοπεδίου, διοργανώνονται και έκτακτες ερωτικές συναντήσεις για φίλους της περιφέρειας, ενημερωτικές ημερίδες και εκδρομές τη θερινή περίοδο σε παραλίες γυμνιστών (Κινέτα και Χιλιαδού). Όλα τα μέλη δικαιούνται μειωμένες τιμές.

Ακόμη διοργανώνονται βραδιές ατμόλουτρου (σάουνα)   στη Δυτική Αττική με μικρή πισίνα και άλλες ευκολίες (μικρό σχήμα).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως και μια ώρα ανάλογα με το ενδιαφέρον της συζήτησης. Το προς ένταξη ζευγάρι απαντά στις ερωτήσεις του συντονιστή σχετικά με τις προθέσεις,  ώστε να σχηματίσει εικόνα ο ίδιος και να διαπιστώσει το ειλικρινές ενδιαφέρον του ζευγαριού. Επειδή το πρόγραμμα απευθύνεται σε ώριμα σεξουαλικά άτομα, δίνεται έμφαση στην προσωπικότητα και λιγότερο στις ανατομικές λεπτομέρειες του ζευγαριού. Η σαρκική ικανοποίηση αποτελεί μέρος του ερωτικού παιχνιδιού και όχι αυτοσκοπός.

Για τα ζευγάρια ειδικού σκοπού ο συντονιστής είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός, γιατί η περιστασιακή χρήση ερωτικού συντρόφου και η συχνή εναλλαγή του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην αποδοχή του αιτήματος ένταξης, ιδίως όταν υπάρχει διαφορά ηλικίας άνω των δεκαπέντε (15) ετών μεταξύ των ερωτικών συντρόφων.  Σύμφωνα με τα διεθνώς καθιερωμένα πρότυπα, η ιδεώδης διαφορά ηλικίας πρέπει να είναι μεταξύ 10-15 ετών.

Το πρόγραμμα εκπονήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τα ζευγάρια να εντοπίζουν υπεύθυνους ερωτικούς συντρόφους σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας με τους οποίους ενδεχομένως να συνάψουν μακροχρόνιες σχέσεις (κύκλωμα κλειστού κύκλου
swinging).

Υπε
νθυμίζουμε, ότι η διαδικτυακή ομάδα ηδονιοτών «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» αποθαρρύνει την ανταλλαγή αποκαλυπτικών φωτογραφιών μεσω των κοινωνικών δικτύων και τάσσεται υπέρ της προσωπικής επαφής των ζευγαριών, καθώς και της ανταλλαγής βασικών πληροφοριών το είδος των οποίων αποφασίζεται από κοινού με τον συντονιστή.

Ειμαστε αυστηρά προσηλωμένοι στην τήρηση του πρωτοκόλλου και απορρίπτουμε 7 στα 10 αιτήματα ένταξης, εφόσον δεν πληρούν τους όρους συμμετοχής που έχουμε θέσει.

Το πρόγραμμα καλύπτει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του ενός έτους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα ένταξης περισσότερων ζευγαριών σε αυτό. Έχοντας μελετήσει και προσαρμόσει στις απαιτήσεις της ελληνικής σκηνής τη μέθοδο επιλογής ζευγαριών για μικρό και μεσαίο σχήμα, προχωρούμε με επιμονή και υπομονή στο εγχείρημα αναβίωσης του δοκιμασμένου παραδοσιακού τρόπου γνωριμίας ζευγαριών που άντεξε στον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου