Αναγνώστες

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018»

Σήμερα  αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο  οι προϋποθέσεις και o τρόπος ένταξης ζευγαριών swingers των ηλικιακών ομάδων 35-44, 45-54 και 55-64 από την περιφέρεια στο πρόγραμμα «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018». Η διάρκεια του προγράμματος είναι δώδεκα (12) μήνες.


Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη συγκρότηση μικρών και ευέλικτων τοπικών ομάδων στην επικράτεια, προκειμένου τα παντρεμένα και τα σε μακρόχρονη σχέση ζευγάρια να εντοπίζουν εύκολα και εγγυημένα ερωτικούς συντρόφους με ήθος και συνέπεια, αντί της άσκοπης αναζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις εκατοντάδες απομιμήσεις εικονικών και αμύπαρκτων παικτών.

Στο πρόγραμμα aυτό επίσης εντάσσεται περιορισμένος αριθμός baladeur και μονόκερων άνω των 35, η επιλογή των οποίων γίνεται με αυστηρά κριτήρια  κατόπιν φυσικής παρουσίας τους στην Εκάλη το διάστημα 15 Σεπτεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου 2017.

Τα προς ένταξη ζευγάρια πρέπει να έχουν ελάχιστο μέσο όρο ηλικίας 35 ο οποίος προκύπτει από την πρόσθεση και διαίρεση των δύο επιμέρους ηλικιών). Η αποχώρηση από το πρόγραμμα για οποιονδήποτε λόγο είναι εφικτή σε κάθε στάδιο.

Υπολογίζεται ότι η οροφή στην ένταξη ζευγαριών από την περιφέρεια είναι ο αριθμός 40, ενδεχομένως και μικρότερος, ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου