Αναγνώστες

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017


Διαπιστώνουμε καθημερινά απαξιωτικά φαινόμενα ανώριμων σεξουαλικά χρηστών οι οποίοι διακινούν γυμνές φωτό άλλων χρηστών χωρίς τη συναίνεσή τους, με αποτέλεσμα να διασύρονται  κυρίως γυναίκες στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή και η διακίνηση παρανόμως κτηθέντος υλικού υπόκειται σε αυστηρές κυρώσεις (εκδικητικό πορνό).

τη
Η εξάμηνη εμπειρία μας στη διοργάνωση υψηλού επιπέδου ερωτικών συναντήσεων κατέδειξε την αξία της σωστής επιλογής ώριμων σεξουαλικά ζευγαριών που δε φοβούνται την ΕΚΘΕΣΗ και έχουν τη διάθεση να γνωρίσουν ερωτικά άλλα ζευγάρια σε ασφαλές περιβάλλον. Αυτό συνεχίζουμε να πράττουμε.

Έχουμε ήδη απορρίψει ή αποκλείσει ζευγάρια που το πρώτο μέλημά τους ήταν η ανταλλαγή κινητών τηλεφώνων, κυρίως από άνδρες που ορέγονταν τις κυρίες των άλλων.

Το swinging δεν είναι απλά η εκτόνωση στιγμιαίας ερωτικής ορμής στον/τη σύντροφο του συμπαίκτη μας, «ξεκαύλωμα» της στιγμής, είναι φιλοσοφία ζωής, Λιγα ζευγάρια κατανοούν και λιγότερα ακόμη αποδέχονται τις διαχρονικές αξίες του κορυφαίου ερωτικού παιχνιδιού του κόσμου.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης για όλες τις μελλοντικές ερωτικές συναντήσεις, η ενημέρωση θα γίνεται μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων στα ζευγάρια που θα καλούνται να επιβεβαιώσουν με τον ίδιο τρόπο τη συμμετοχή τους μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της συνάντησης.
Κοντολογίς, μηδενική ανοχή σε φαινόμενα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου