Αναγνώστες

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017



Με αφορμή την κοινοποίηση της μυστικής ομάδας RealCouples στη σελιδα Διαπροσωπικοί Swingers στο Facebook, οι διαχειριστές της οποίας έχουν αναλάβει ένα βαρύ έργο για τα ελληνικά δεδομένα, να συγκεντρώσουν και να πιστοποιήσουν πραγματικά ζευγάρια swingers, ώστε να ξεχωρίσει επιτέλους η ήρα από το στάρι και να επανέλθει ο χώρος στην προ-2015 εποχή, συνεισφέρουμε και εμείς με τις πενιχρές γνώσεις μας στην αναγέννηση του ελληνικού swinging.

Στην εποχή των απομιμήσεων προϊόντων και υπηρεσιών, των δήθεν ανθρώπων, της αφόρητης υποκρισίας και των ετικετών, καλούμαστε οι σοβαροί και συνειδητοποιημένοι swingers να αντιμετωπίσουμε τις εκφυλιστικές τάσεις που παρατηρούνται στην κοινότητα.

Με επιεικώς αδιάφορα, αν όχι εχθρικά ΜΜΕ, η μοναδική διέξοδος πλέον προσέγγισης ζευγαριών, μη μελών ιστότοπων με πιστοποίηση, παραμένουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Θεωρητικά η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο αριθμό swingers στις βασικές ηλικιακές ομάδες 25-34, 35-44 και 45-54, αν λάβουμε υπόψη τον αριθμό μελων  δημόσιων, κλειστών και μυστικών ομάδων στο facebook. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική: ελάχιστα ζευγάρια δραστηριοποιούνται  πλεον στον χώρο και διαθέτουν ΗΘΟΣ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ.


Η σελίδα Διαπροσωπικοί Swingers στο Facebook καταγράφει τον παλμό του ελληνικού και όχι μόνο swinging με υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Οι θέσεις μας είναι γνωστές από τις 16/9/2012, όταν μετατρέψαμε ένα από τα είκοσι προσωπικά ιστολόγια που διαχειριζόμασταν στο Blogger. Βρίσκουμε όμως κλειστές πόρτες παντού, αδιαφορία, χλευασμό και αντιμετωπίζουμε κοινωνικό στιγματισμό από τους swingerολόγους που περιφέρονται στα ΜΜΕ εξαπολύοντας μύδρους για τις επιλογές μας. Δεν πτοούμαστε και παρέχουμε ανεπιφύλακτη στήριξη σε συναδέλφους που διεκδικούν το δικαίωμα του σεξουαλικού πλουραλισμού, που δεν αφορά μόνο τον χώρο μας αλλά ευρύτερα κοινωνικά στρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου