Αναγνώστες

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

O ΤΕΛΗΣ ΣΤΑΛΟΝΕ ΣΤΗ «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ»



Ο γνωστός πρωταγωνιστής του ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου Τέλης Σταλόνε, κατόπιν επιθυμίας του, επισκέφθηκε τη «Βιβλιοθήκη Ηδονισμού», με την ιδιότητα του τακτικού μέλους του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» από τις 18 Ιουνίου 2015.
Το Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015 και ώρα 10.00, είχα την τιμή να υποδεχθώ τον θρύλο του ερωτικού κινηματογράφου της περιόδου 1975-1986, Τέλη Σταλόνε, με τον οποίο συζήτησα εκτενώς το μέλλον του ελληνικού ηδονισμού.
Ψηλός, ευθυτενής, ελαφρά γκριζαρισμένος, σε άριστη φυσική κατάσταση, ο Τέλης Σταλόνε μοιράστηκε μαζί μου και εγώ μαζί σας την πορεία του από το 1975 μέχρι σήμερα, όταν οι ερωτικές ταινίες έφεραν την  υπογραφή διακεκριμένων σκηνοθετών και η ερωτική πράξη αποτελούσε μέρος του σενάριου. 

Σύμφωνα με το βιογραφικό σημείωμα που έχει συντάξει η «Ταινιοθήκη της Ελλάδος», ο Τέλης Σταλόνε συμμετέσχε συνολικά σε 21 ταινίες, με πρώτη εμφάνιση στην εμπορική επιτυχία του Ηλία Μανωλάκου «Μέλι το κορμί της» (90λεπτη έγχρωμη, παραγωγή 1975, 59.982 εισιτήρια, πέμπτη θέση σε 38 ταινίες της χρονιάς!), με τις χαρακτηριστικές λεσβιακές σκηνές της Τίνας Σπάθη  και της Μάγδας Μακρή, και η τελευταία το «Χαρέμι του Πασά» του Στράτου Μαρκίδη το 1986. Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Κώστα Γκουσγκούνη και την Τίνα Σπάθη.
 
Ο ίδιος δεν διαθέτει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άγνωστοι όμως σε αυτόν χρήστες έχουν δημιουργήσει εικονικά προφίλ με το όνομά «Τέλης Σταλόνε» και προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία στο διαδικτυακό κοινό.
Ο Τέλης Σταλόνε παραμένει  δυναμικός, με καθαρή σκέψη και πρωτότυπες ιδέες. Το πέρασμα του χρόνου διαμόρφωσε τον τρόπο σκέψης του. Βρεθήκαμε να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, με πρώτο την Ουγγαρία. Ο Τέλης δηλώνει οπαδός της επικούρειας σχολής, λιτοδίαιτος, που αποδέχεται την αυτάρκεια στον άνθρωπο. Γι’ αυτόν ο ηδονισμός είναι σύστημα αξιών που βασίζεται στο τρίπτυχο «ειλικρίνεια, επικοινωνία, εχεμύθεια».
Σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί σε οποιονδήποτε τομέα αποφασίσουν οι ιδρυτές της κοινότητας.  Άτομο  χαμηλών τόνων εντάχθηκε στο δυναμικό της Κοινότητας πρόσφατα με διαφορετικό όνομα χρήστη. Κατ’ αυτόν, η διαδικασία πιστοποίησης μελών ύστερα από αυστηρή επιλογή και απάντηση σε ερωτηματολόγιο των ιδρυτών της Κοινότητας. Η φυσική παρουσία ηδονιστών είναι απαραίτητη για τη στελέχωση των πέντε ομάδων.
Ο Τέλης Σταλόνε εκδήλωσε ενδιαφέρον να συναντηθεί με μέλη της Κοινότητας και να παρακολουθήσει τις ενημερωτικές ημερίδες που προγραμματίζονται για το δεύτερο εξάμηνο του 2015.
Η δίωρη συζήτησή μας ήταν εποικοδομητική. Μπήκαν οι βάσεις για τη μελλοντική συνεργασία μας. Σίγουρα η εμπειρία και οι γνώσεις του στον ερωτικό τομέα θα βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα της Κοινότητας.
Σκέπτομαι μήπως και άλλοι παλαίμαχοι ηθοποιοί του ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου ενταχθούν στην Κοινότητα στο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου