Αναγνώστες

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ζευγάρι Νikos Gianna (συμπλήρωση)


Το ζευγάρι Nikos Gianna θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου. Περιμένουν προτάσεις από αληθινά ζευγάρια για συνάντηση γνωριμίας σε σημείο κοινής αποδοχής (όχι σπίτι ή swing club).
Δίνουμε μερικές πρόσθετες πληροφορίες που θα διευκολύνουν την επικοινωνία:
1. Ο μέσος όρος ηλικίας του ζευγαριού είναι 44,5, οπότε περιμένουν μηνύματα από την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα 35-44.
2. Είναι γνήσιοι SWINGERS και επιδιώκουν ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων στο ίδιο και, με προϋποθέσεις, σε διαφορετικό δωμάτιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής. Εκτός συζήτησης το σπίτι και το κέντρο ψυχαγωγίας ενήλικων.
3. Θεωρούν το swinging αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους και ενδιαφέρονται για σταθερή φιλία και επαφή με τα ζευγάρια που θα γνωρίσουν, όχι απλά για εκτόνωση ερωτικής ορμής.
4. Ζητούν ευγένεια, καθαριότητα και σεβασμό στη γυναίκα. Καθ'όλη τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού επιβάλλεται η συνεχής επιβεβαίωση ή και ανάκληση της συναίνεσης, εφόσον η μια πλευρά δεν τηρήσει αυτά που συμφωνήθηκαν.
5. Δέχονται προτάσεις μόνο από  straight ζευγάρια, όχι  από αμφιφυλόφιλα, ενώ αποκλείονται κατηγορηματικά τριάδες, baladeur και μονόκεροι.
6. Η επικοινωνία γίνεται μέσω αιτήματος μηνύματος στον λογαριασμό τους στο fb και ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση για την καθοριστική συνάντηση γνωριμίας (καφέ όπως έχει επικρατήσει να λέγεται). Σε περίπτωση ταύτισης των επιθυμιών και, φυσικά, αμιβαίας έλξης, προχωρούν στο επόμενο βήμα με την επιλογή ξενοδοχείου ημιδιαμονής.
7. Προτιμούν πρωινές ή απογευματινές ώρες, γιατί οι βραδινές δεν εξυπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου