Αναγνώστες

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

KANOΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ DOGGING AΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ TheAdultHub.com


Ο πρώτος κανόνας του dogging lifestyle είναι ότι δεν προσβάλλεις οποιοδήποτε άτομο ή ομάδα με τη συμπεριφορά σου. Δεν μπορείς να επιβάλεις τον εαυτό σου σε ένα ζευγάρι ή άτομο. Εάν κάποιος δεν σε θέλει να τους παρακολουθείς που κάνουν σεξ, τότε εσύ πρέπει να σεβαστείς την ιδιωτικότητά τους και να τους αφήσεις μόνους. Πρόστυχη γλώσσα και κακή προσωπική υγιεινή είναι επίσης κάτι που χρειάζεσαι να κρατήσεις υπό έλεγχο.
Εάν γίνεις μέλος της κοινότητάς μας, θα έχεις πρόσβαση σε νόμιμες τοποθεσίες όπου μπορείς να κάνεις δημόσιο σεξ χωρίς να προσβάλεις κανέναν. Σε ενθαρρύνουμε επίσης να επισκέπτεσαι μόνο αυτά τα σημεία τις ώρες που προτείνουμε και να ακολουθείς αυστηρό πρωτόκολλο dogging. Aυτό περιλαμβάνει σεβασμό στο περιβάλλον και να μη λερώνεις ή κάνεις κάτι βλακώδες όπως άναμμα φωτιάς σε δασική περιοχή. Εάν έχεις χρησιμοποιήσει προφυλακτικά, βεβαιώσου ότι τα ρίχνεις σε καλάθι απορριμμάτων και όχι απλά τα πετάς από το αυτοκίνητο σου.

Εάν θέλεις άλλο ζευγάρι να σε ακολουθήσει σε πιο απόμερο σημείο, τότε αναβόσβησε μια φορά τους προβολείς και οδήγησε εκεί που θέλεις να πάς. Αν ενδιαφέρονται θα σε ακολουθήσουν. Αν θέλεις οι θεατές σου να αγγίξουν και να επικοινωνήσουν με σένα, τότε κατέβασε το παράθυρο ή άνοιξε τις πόρτες του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου