Αναγνώστες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017




Μήπως το SwingersDateClub πρέπει να αναθεωρήσει την πολιτική του ως προς τις συναντήσεις και εκδηλώσεις μελών του στην ελληνική επικράτεια, όταν δε διασφαλιζεται η ιδιωτικότητα των ζευγαριών σε αυτές με ευθύνη των συνεργαζόμενων τουριστικών καταλυμάτων, όταν οι swingers εκτίθενται στα ΜΜΕ, φωτογραφίζονται ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεσή τους, όταν…



Η «κρουαζιέρα του πάθους» (28/6-5/7/17) στα ελληνικά νησιά με το πλοίο Azamara Quest (660 επιβάτες και 393 πλήρωμα) εξελίχθηκε σε κρουαζιέρα της ακολασίας και του αίσχους από τα ΜΜΕ που πλειοδοτούσαν στην τερατολογία και μετάδοση ανακριβών ειδήσεων, προκειμένου να ικανοποιήσουν τον μέσο τηλεθεατή και να δείξουν τη νομιμοφροσύνη τους ενόψη του επικείμενου διαγωνιομού χορήγησης επτά τηλεοπτικών αδειών. Καταστρατήγηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας στον βωμό αύξησης του μεριδίου τηλεθέασης. Και να θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε, βρίσκαμε κλειστές πόρτες.



Την ημέρα που κατέπλευσε στη Μύκονο το κρουαζερόπλοιο, μικρός αθηναϊκός τηλεοπτικός σταθμός μετέδιδε εξωφρενικά πράγματα ως προς τα τεκταινόμενα στο πλοίο. Ευφάντστος ανταποκριτής του σταθμού αναφέρθηκε σε απευθείας σύνδεση για όργια ζευγαριών στα στενά δρομάκια της πόλης παρουσία άλλων τουριστών τους οποίους προέτρεπαν να συμμετάσχoυν στις ομαδικές συνευρέσεις! Ο παρουσιαστής Δ. Καμπούρης εξαπέλυε μύδρους κατά της ακολασίας και απαιτούσε την παρέμβαση εισαγγελέα για την άμεση σύλληψη των παραβατών! Μάλλον νεαρά ζευγάρια επιδίδονταν σε αθώες περιπτύξεις (σύνηθες φαινόμενο τις νυκτερινές ώρες στο νησί των ανέμων, άλλωστε 'έχουμε περάσει από εκεί την περίοδο 1972-78.



Τα  ίδια επαναλήφθηκαν στη Ρόδο και, σε μικρότερο βαθμό, στο παλαιό λιμάνι των Χανίων.  Στη Ρόδο η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου δημοσίευσε στις 2 Ιουλίου πληροφορίες για την εθνικότητα 476 επιβατών! Οι υπεύθυνοι ανεφοδιασμού και πρακτόρευσης που ανέβηκαν στο πλοίο ανέφεραν ότι παρατήρησαν διάσπαρτα στρώματα και σεντόνια στο κεντρικό σαλόνι και υπέθεσαν ότι είχε προηγηθεί όργιο την Παρασκευή βράδυ! Πάλι καλά που δεν έλαβαν δείγματα γενετικού υλικού για την ταυτοποίηση των παικτών. Οι εύποροι επιβάτες που κατέβαλαν σχεδόν 8.875 δολάρια για τις πολυτελείς σουίτες δεν θα συνωστίζονταν με τους υπόλοιπους επιβάτες στο σαλόνι. Στις άνετες σουίτες τους μπορούσαν να καλέσουν αυτούς που ήθελαν να διασκεδάσουν μαζί.



Στις 26 Σεπτεμβρίου αναχωρεί από τη Βενετία κρουαζερόπλοιο με Ευρωπαίους και όχι μόνο swingers για οκταήμερο πλου στην Αδριατική (Κροατία και Ιταλία) και επιστροφή στη Βενετία στις 3 Οκτωβρίου. Το όνομα του πλοίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, μαλλον πρόκειται για το ίδιο που ναυλώθηκε για την «κρουαζιέρα του πάθους» στα ελληνικά νησιά. Σημασία έχει ότι οι ανταγωνιστές μας στη Μεσόγειο επενδύουν στη νέα μορφή τουρισμού και εμείς διυλίζουμε τον κώνωπα.



Κλείνοντας το σχόλιο, υπενθυμίζουμε στους φίλους αναγνώστες, ότι τα ελληνικά ΜΜΕ διατηρούν ΕΧΘΡΙΚΗ στάση έναντι των swingers, σε βαθμό που ουδέτερος παρατηρητής αναρωτιέται ποιοι τελικά υπαγορεύουν τη θεματολογία τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου