Αναγνώστες

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017


Ένα σοβαρό και μάλλον υποτιμημένο πρόβλημα της ελληνικής κοινότητας swingers που καθημερινά αντιμετωπίζουν τα συνειδητοποιημένα μέλη της, είναι η συλλογή και διακίνηση γυμνών και όχι μόνο φωτογραφιών χρηστών, κυρίως γυναικών, από «εικονικά ζευγάρια» που έχουν εισχωρήσει στον χώρο. Αφού πείσουν τους συνομιλητές τους να στείλουν αποκαλυπτικές φωτό, στη συνέχεια μπλοκάρουν το προφίλ τους, με αποτέλεσμα οι δεύτεροι να υφίστανται την ποινή απαγόρευσης δημοσίευσης από το facebook που μπορεί να φθάσει και τον έναν μήνα ανάλογα με τη βαρύτητα της αναφοράς.
Τώρα, τι ακριβώς συμβαίνει στη συνέχεια, σε γενικές γραμμές, είναι το εξής. Οι συλλέκτες οικειοποιούνται τις φωτογραφίες, επεμβαίνουν, αν χρειαστεί με photoshop, και τις παρουσιάζουν σαν δικές τους σε άλλα ζευγάρια. Ακριβώς επειδή είναι εικονικά ζευγάρια που δραστηριοποιούνται στον εικονικό κόσμο του Διαδικτύου, γνωρίζουν ότι δεν κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, αφού συνάντηση για γνωριμία με τα ζευγάρια αυτά αποκλείεται.

Κοντολογίς, δε στέλνουμε γυμνές φωτογραφίες σε άγνωστα ζευγάρια με την πρώτη φορά, ειδικά όταν ασκείται πίεση από τους συνομιλητές μας. Αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται να μάς γνωρίσουν, αποφασίζουν να εμφανισθούν στηn καθοριστική συνάντηση γνωριμίας (καφέ) και να μας δουν ζωντανά γυμνούς στο κρεβάτι της ηδονής. Πού τέτοια χάρη όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου