Αναγνώστες

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ rexpapas ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 01/03/16 23:11 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ SWINGERS» ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ bourdela.com


[Διαχρονικά προβλήματα στην κοινότητα swingers]
Παρακαμπτοντας τις σαχλαμαρες των swingeras και ekmek και επι του θεματος του τιτλου:
Τα sites που εχουν συνδρομη, βγαζουν απο εκει τα εξοδα τους και το κερδος τους. Ετσι εχουν δυνατοτητα και χρηματοδοτουν εκδηλωσεις των swingers που σκοπο εχουν την διαφημιση τους.
Αντιθετα τα δωρεαν sites βγαζουν τα εξοδα τους και τα κερδη τους μεσα απο αυτες. Λογικο δεν είναι; Και γιατι θα επρεπε να μας ενοχλει;
Η τελευταια αποτυχια στο παρτι του συγκεκριμενου επιτυχημενου ελληνικου εχει να μας πει πολλα. Ειναι φανερο οτι στην Αθηνα με τα 3 πετυχημενα swinger clubs και τις τοσες εκδηλωσεις τους, δεν εχει πια αναγκη ο κοσμος να παει σε ενα κοινωνικο παρτι γνωριμιων, τη στιγμη που τις κανει καθε πσκ στα σχετικα μαγαζια. Οσο για αυτους που δεν πηγαινουν απο επιλογη στα club, ετσι κι αλλιως δεν θα πηγαιναν ουτε στα παρτι.
Μαθημα αποτελει η περιπτωση της Θεσσαλονικης οπου ο τοπικος υπευθυνος, σκοπος του οποιου θα ηταν να φερνει τα μελη πιο κοντα μεταξυ τους αλλα και με το site, καταφερε το ακριβως αντιθετο. Να μαλωσει και με τους 2 πρωην ιδιοκτητες των swinger club και να απομακρυνθει απο το μεγαλυτερο μερος των τοπικων μελων. Αντιθετα καλλιεργει δημοσιες σχεσεις μονο στον υπολοιπο ελλαδικο χωρο και φροντιζει μονο για την προσωπικη του προβολη μοστραροντας τον εαυτο του καθημερινα με επιμονη. Απο εκδηλωσεις στην συμπρωτευουσα ουτε συζητηση. Ακομη και ο προεδρος εσβησε και με ανακοινωση απο το καλενταρι του την βορειο Ελλαδα και σε προσφατη εκδηλωση τοπικων μελων οχι μονο δεν την διαφημισαν αλλα μαλλον το αντιθετο.
Εδω στην Αθηνα οι αρμοδιοι δεν ειναι μεν εγωκεντρικοι αλλα μαλλον την εχουν δει καπως μονοπωλιο και αρχισαν να χανουν τον ελεγχο που ειχαν. Μαλλον δεν καταλαβαν οτι εχει αρχισει να χανει εδαφος το site και να κερδιζουν τα μαγαζια στον ελεγχο του χωρου. Ισως θα επρεπε να το ξανασκεφτουν οι αρμοδιοι οτι αυτους του ειδους οι εκδηλωσεις θα επρεπε να γινονται μεσα στα συγκεκριμενα clubs για να εχουν μεγαλυτερη αποδοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου