Αναγνώστες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» για τις ηλικιακές ομάδες 35-44, 45-54 και 55-64, με τόπο διαμονής την περιφέρεια και το Λεκανοπέδιο - ΜΕΡΟΣ Α΄




ΓΕ
ΝΙΚΑ

Το πρόγραμμα αυτό είχε εκπονηθεί την άνοιξη του 2016 και συγκεκριμένα μετά τις 8 Μαΐου, όταν ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών με υποψήφια προς ένταξη ζευγάρια στην Εκάλη.

Είχα σκοπό να το παρουσιάσω αναλυτικά στο ηλεκτρονικό περιοδικό «VICE» και, σε δεύτερο στάδιο, σε άλλα έγκριτα μέσα, όμως δεν κατέστη εφικτό λόγω της μεταστροφής του  ηλεκτρονικού Τύπου προς τον συντηρητισμό. Έτσι αναγκαστικά αρχειοθετήθηκε στον Η/Υ για μελλοντική χρήση. Τώρα πλέον με το ενδιαφέρον στα ύψη επανέρχομαι δριμύτερος!


Συζητώντας με συνεργάτες και ανθρώπους του χώρου τη διετία 2016-17 για τα διαχρονικά προβλήματα και τις αδυναμίες του ελληνικού swinging, αποφάσισα να εκπονήσω ένα πρωτότυπο, για τα ελληνικά χρονικά, πρόγραμμα με έμφαση στον ΑΝΘΡΩΠΟ SWINGER, κυρίως για τις ευάλωτες ερωτικά ηλικιακές ομάδες ζευγαριών 45-54 και 55-64 που αντιμετωπίζονται με επιεικώς απαξιωτικό τρόπο από τις νεότερες στον χώρο. Σε αυτές τις ηλικίες η εύρεση σωστών ερωτικών συντρόφων μέσω των κοινωνικών δικτύων είναι άθλος. Για τα ζευγάρια από την περιφέρεια ένας άλυτος γρίφος λόγω των ειδικών κοινωνικών συνθηκών.

Στην πορεία προς την τελική διαμόρφωσή του, διαπίστωσα ότι και άλλες ηλικιακές ομάδες αντιμετώπιζαν σε μικρότερο βαθμό παρόμοιο πρόβλημα. Τελικά, στην Ελλάδα η εύρεση γνήσιων ζευγαριών με ΗΘΟΣ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ είναι δύσκολη υπόθεση. Ζευγάρια που αναζητούν κάτι περισσότερο από την απλή σαρκική ικανοποίηση εμπαίζονται από εικονικά «ζευγάρια» που ποτέ δεν εμφανίζονται στις προκαθορισμένες συναντήσεις, δίνουν ανενεργούς ή παραπλανητικούς αριθμούς κινητών τηλεφώνων, ανταλλάσσουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες τρίτων και εκπέμπουν αρνητικά μηνύματα.



Το πρόγραμμα «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» στοχεύει στην προσέλκυση και ένταξη σαράντα (40) ζευγαριών, με ή χωρίς εμπειρία, απ’ όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, με έμφαση στο τρίπτυχο «ειλικρίνεια-επικοινωνία-εχεμύθεια».



Η διαδικτυακή ομάδα ηδονιστών «ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ» ιδρύθηκε στις 28/2/2014 στην Εκάλη Αττικής για την προβολή και εκλαΐκευση του διαπροσωπικού χαρακτήρα του swinging, μιας άγνωστης τάσης την οποία ασπάζεται μικρός αριθμός ζευγαριών.


Σύμφωνα με τις έρευνες μελετητών, οι διαπροσωπικοί swingers θεωρούν την ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων συμβατή με τον συνολικό τρόπο ζωής τους. Διατηρώντας φιλικές σχέσεις με ομοϊδεάτες, μοιράζονται τις φαντασιώσεις και τους συντρόφους τους σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες απ' ό,τι το μέσο ελληνικό ζευγάρι που εστιάζει στην απλή και στιγμιαία εκτόνωση ερωτικής επιθυμίας.

Το ερωτικό παιχνίδι σε οποιονδήποτε χώρο είναι απόρροια της έντιμης και ισότιμης σχέσης των ζευγαριών.  Το πρόγραμμα αντιμετωπίζει την ελληνική εκδοχή του swinging ως μορφή κοινωνικής συναναστροφής. 


Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης του προγράμματος «ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ 2018» θα αναφερθούμε στον τρόπο ένταξης ζευγαριών από την περιφέρεια, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις για το διάστημα ενεργής συμμετοχής τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου