Αναγνώστες

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

TO ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ 17ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ευχόμαστε να τα χιλιάσει, αλλά προκαλεί εντύπωση στους χρήστες ο χρόνος και το απολογητικό ύφος της ανακοίνωσης στη σελίδα του μαγαζιού στο facebook. Προς τι η γενικολογία σε αόρατους εχθρούς και ανταγωνιστές, όπως διατυπώνεται στη δεύτερη παράγραφο της ανακοίνωσης της 16ησ Δεκεμβρίου 2017.
«Κάτι που πολύς κόσμος δε γνωρίζει είναι ότι το 2+2 CLUB έχει γίνει πάμπολες φορές ασπίδα στον χώρο των swingers. Έχει σταθεί απέναντι σε ανθρώπους που θέλαν να διασπείρουν τον φόβο, έχει σταθεί απέναντι στον εκφυλισμό του είδους, απέναντι ακόμη και σε έδρανα δικαστηρίου, υπερασπιζόμενο το δικαίωμα του καθένα σε αυτό που πολλοί από εμάς ονομάζουμε, τρόπο ζωής».
Ποιοι διασπείρουν τον φόβο και τι εννοούν εκφυλισμό του είδους. Ο τελευταίος προκαλείται από τους περιφερόμενους σχολιαστές σε γνωστά forum που στιγμστίζουν το ίδιο το μαγαζί. Εμείς ασκούμε καλόπιστη κριτική,  πάντα τεκμηριωμένη, για την οποία έχουμε δεχθεί λεκτικές επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν και υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις από τον πάροχος του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου