Αναγνώστες

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

EΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ "ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES" ΚΑΙ "EΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ" Λήξη: Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2017 12.00


Παρακαλούνται όσοι επικοινωνούν με τους υπεύθυνους επιλογής μελών για τις δύο κλειστές ομάδες του ιστότοπου "ΕΛΛΗΝΕΣ SWINGERS" να λάβουν υπόψη τους ότι οι ομάδες αυτές δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την επικοινωνία και ψυχαγωγία των μελών. Συνεπώς δεν αποτελούν προθάλαμο εύρεσης περιστασιακού ερωτικού συντρόφου με σκοπό την αποκατάσταση.
Οι ομάδες αυτές απευθύνονται σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ άτομα, στα οποία η ερωτική δραστηριότητα είναι αναπόσπαστο μέρος του συνολικού τρόπου ζωής τους. Βασίζονται σε αμερικανικά πρότυπα της δεκαετίας του 70, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής σκηνής, για τη λειτουργία ΣΤΑΘΕΡΩΝ και ΣΥΝΕΚΤΙΚΩΝ ομάδων για την προβολή των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς.
Οι υπεύθυνοι των ομάδων έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο και διαθέτουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε αυτόν τον τομέα σε βάρος άλλων δραστηριοτήτων τους. Είναι σε θέση να αντιληφθούν τις προθέσεις υποψηφίων μελών.
Η διαδικασία επιλογής μελών καθορίζεται ως εξής: οι υποψήφιοι προς ένταξη επικοινωνούν μέσω της συνομιλίας του facebook με τους υπεύθυνους των ομάδων για την αρχική γνωριμία και συζήτηση. Εφόσον εξακριβωθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον τους, κανονίζεται συνάντηση σε χώρο κοινής αποδοχής. Στη συνέχεια λαμβάνουν κωδικό συμμετοχής και καταχωρίζονται στον προσωρινό πίνακα μελών.
10 τακτικά και 10 αναπληρωματικά μέλη στελεχώνουν κάθε ομάδα. Ο αριθμός αυξομειώνεται ανάλογα με το ενδιαφέρον των υποψηφίων, αλλά σε καμια περίπτωση δεν υπερβαίνει το όριο των 25 μελών ανά ομάδα.
Υπεύθυνοι για την ομάδα "ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ" είναι ο Christos Pagratidis και ο Dionisis Tirogalas.

Για την ομάδα "ΑΓΓΙΓΜΑ-TOUCHING COUPLES" το ζευγάρι Swing Dhlh.
Μετά τον καταρτισμό των οριστικών πινάκων μελών στις 30 Ιανουαρίου 2017 θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα συναντήσεων των δύο ομάδων. Οι συναντήσεις ανακοινώνονται με ιδιωτικό μήνυμα (facebook) στα μέλη, καθώς και το αντίτιμο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου