Αναγνώστες

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ADULT THEATER: ΓΕΝΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ 6+ ΕΠΙΕΙΚΩΣ!




Την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 C.P., τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την προσφορά του, τον  κινηματογράφο ενήλικων Adult Theater (λειτουργεί από τις 23 Μαρτίου 2011) στην οδό Καρόλου 8, Μεταξουργείο, έναντι ΟΣΕ,

Θα στενοχωρήσω φίλους και  φίλες στο facebook, αλλά ο χώρος επιεικώς βαθμολογείται με 6+, γιατί απέχει από τον μέσο όρο των αντίστοιχων ευρωπαϊκών κινηματογράφων ενήλικων. Σε καμιά περίπτωση δεν ενδείκνυται για ζευγάρια.
Οι φωτογραφίες των επιμέρους χώρων στον επίσημο ιστότοπό του παρουσιάζουν αναντιστοιχία με την πραγματικότητα.

Με την καταβολή του εισιτηρίου 7.50 αντί 7.00 που αναγράφεται στον ιστότοπο παίρνεις κι ένα προφυλακτικό!

Η κεντρική αίθουσα διαθέτει μεγάλη οθόνη, 33 καθίσματα σε δύο σειρές 15 και 18 αντίστοιχα, και τέσσερις καναπέδες στην αριστερή πλευρά της . Προβάλλονται ερωτικές ταινίες, μια γυναίκα με δύο άνδρες και εναλλαγή κολπικού, πρωκτικού και στοματικού σεξ ΧΩΡΙΣ προφυλακτικό. Οι ταινίες προέρχονται από συγκεκριμένους ιστότοπους, τα ονόματα των οποίων εμφανίζονται στο κάτω δεξιό μέρος της ταινίας.

Από πάνω βρίσκεται ο εξώστης με 16 καθίσματα και πίσω ακριβώς τέσσερις καμπίνες με δερμάτινο κάθισμα και οθόνη που μετά βίας χωρούν δύο άτομα! Οι πόρτες ήταν ανοικτές με τα καλάθια απορριμμάτων γεμάτα. Δίπλα υπάρχει ένα σκοτεινό δωμάτιο που στον ιστότοπο δείχνει εντυπωσιακό με αναπαυτικό καναπέ (βλέπε φωτογραφία).

Κατεβήκαμε στο υπόγειο όπου αντικρύσαμε έναν σεξουαλικό λαβύρινθο, παρ' ολίγο να χάσουμε την έξοδο. Ο χώρος ρυπαρός με ανεπαρκή φωτισμό και εξαερισμό.

Καμιά δεκαριά άνδρες μάς κοίταζαν περίεργα νομίζοντας ότι ήμασταν κρατικοί υπάλληλοι επειδή κρατούσα τον χαρτοφύλακά μου! Μάλλον περίμεναν την ξανθιά κυρία για τη γνώριμη διαδικασία (πεολειχία).

Το κεντρικό κατάστημα της εταρείας που διαχειρίζεται τον κινηματογράφο βρίσκεται στην οδό Ηπείρου 6.

Το όλο σκηνικό με ενόχλησε, προσέβαλε την αισθητική μου και με γύρισε χρόνια πίσω στους πορνοκινηματογράφους της Ομόνοιας στα μέσα του '80, όταν κυρίως άνδρες και λίγες γυναίκες επιδίδονταν σε πεολειχία στα πίσω καθίσματα.

Η βαθμολογία μου είναι αυστηρή αλλά δίκαιη με αυτά που αντίκρυσα. Δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω σε τέτοιο χώρο μόνος ή με τη συνοδό μου, γιατί θεωρώ απαξιωτικό για οποιαδήποτε γυναίκα να εκτεθεί στα λαίμαργα βλέμματα σεξουαλικά στερημένων ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου