Αναγνώστες

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ EΓΚΑΙΝΙΩΝ ΣΤΟ «C4C»







Tο Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 θα μείνει αλησμόνητο στους 288 (144 ζευγάρια) πελάτες του «C4C» (=club4couples) που τίμησαν με την παρουσία τους τα επίσημα εγκαίνια και ουσιαστικά την έναρξη της χειμερινής περιόδου 2016-2017.

Μια βραδιά που είχε απ' όλα: αγκαλιές, φιλιά, αναμνηστικές φωτό, με τα κορίτσια στην είσοδο του μαγαζιού, συγκίνηση και απέραντη ζεστασιά των ζευγαριών όλων των ηλικιακών ομάδων που επιβράβευσαν το εγχείρημα των ακούραστων ιδιοκτητών του, Αντώνη & Γεωργίας Τσιριγώτη και Χρήστου & Ρούλας Ρέβη.

Οι δύο οικοδέσποινες ήταν εκθαμβωτικές μέσα στις τουαλέτες τους. Η Γεωργία Τσιριγώτη επέλεξε το αγαπημένο της χρώμα, μαύρο, η Ρούλα Ρέβη κόκκινο με τούλι και η επικοινωνιακή Cat, εφαρμοστό δερμάτινο με μπότες!


Οι άνδρες εμφανίστηκαν με τη γνωστή επίσημη ενδυμασία, ο Αντώνης με μαύρο πουκάμισο, γραβάτα και σακάκι. Ο Χρήστος παντελόνι με πουκάμισο και γιλέκο θύμιζε κάτι από τα παλιά. Ο DJ Chris γιλέκο με φουλάρι. Οι δύο σερβιτότερες, Εύη και Όλυ, την επίσημη ενδυμασία του μαγαζιού, η Εύη κοντό μαύρο παντελόνι και σκούρο κόκκινο Τ-shirt με το λογότυπο του μαγαζιού στην αριστερή πάνω πλευρά, η Όλυ εφαρμοστό κολάν με το ίδιο T-shirt. Oι δύο μπάρμαν, καθώς και ο υπεύθυνος υποδοχής, Άρης, μαύρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο, γραβάτα και σακάκι, οι άλλοι δύο μαύρα κοντομάνικα πουκάμισα, μαύρο παντελόνι.


Η προέλευση των ζευγαιριών ήταν σταδιακή με τον κύριο όγκο να εμφανίζεται μεταξύ 23.00 και 01.00. Οι κυρίες με αποκαλυπτικά φορέματα και γόβες, οι κύριοι δυστυχώς – όχι όλοι-  για μια ακόμη φορά, με ακατάλληλη ενδυμασία για την περίσταση, που δείχνει έλλειψη σεβασμού στις συνοδούς και στον χώρο.

Στις 01.00 ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί στη θέση του υπερυψωμένου σαλονιού το εξαμελές μουσικό συγκρότημα «The Walkman Band» (4 άνδρες και 2 γυναίκες), το οποίο συστήθηκε σαν η μπάντα που παίζει τα πάντα, δικαιολογώντας απόλυτα το όνομά του. Ερμήνευσε αξέχαστες ελληνικές και ξένες διαχρονικές επιτυχίες από τη δεκαετία του 70, μερικές από τις οποίες ξύπνησαν μνήμες στους μεγαλύτερους ηλικιακά!



Οι κυρίες λικνίζονταν ρυθμικά και συνόδευαν τους δυο τραγουδιστές, γύρω από την εξέδρα ή όπου υπήρχε ελεύθερος χώρος. Οι πιο τυχεροί απολάμβαναν τη μουσική πανδαισία από το μπαλκονάκι του ημιώροφου.

Στα υποχρεωτικά διαλείμματα του συγκροτήματος τη θέση του πήρε η Zirgonia, επαγγελματίας χορεύτρια για show, και δύο ακόμη επαγγελματίες χορεύτριες, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών με τις χορευτικές φιγούρες τους και το παιχνίδι της φωτιάς. Μια πραγματικά ευρηματική επιλογή του Αντώνη Τσιριγώτη.


Ακριβώς στον τοίχο απέναντι από την εξέδρα προβαλλόταν βίντεοκλιπ με τα λογότυπα του μαγαζιού από την έναρξη λειτουργίας του την Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016, και πανοραμική άποψη του χώρου.

Δεκάδες μικρά και μεγάλα μπαλόνια στις αποχρώσεις του λογότυπου είχαν τοποθετηθεί σε όλον τον χώρο και εντυπωσιακά μπαλόνια με τα αρχικά του μαγαζιού στην οροφή.

Στην είσοδο, αριστερά και δεξιά, είχαν στηθεί δύο στήλες με μπαλόνια, στην κορυφή των οποίων υπήρχε το λογότυπο του μαγαζιού. Οι τέσσερις καναπέδες του σαλονιού είχαν τοποθετηθεί στο πεζοδρόμιο με τραπεζάκια και τασάκια για όσους ήθελαν να συζητήσουν και να πάρουν τον αέρα τους.

Εντυπωσιακές οι δύο τούρτες γενεθλίων με τα κεράκια αναμμένα και με μουσική υπόκρουση του «Happy Birthday» έφθασαν στους παραλήπτες του. Μια ακόμη προσφορά των ιδιοκτητών στην εκλεκτή πελατεία τους.

Όταν ανέβηκαν στην εξέδρα οι κυρίες Τσιριγώτη και Ρέβη ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς. Κρατώντας το χέρι η μια της άλλης, ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη στήριξη του εγχειρήματος το τελευταίο τρίμηνο. Η Γεωργία απέσπασε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, λέγοντας  «c4c» = «c4you».


Ο Αντώνης κέρασε σφηνάκια τους πελάτες, ενώ είχε φροντίσει για πλούσιο μπουφέ με γευστικές  λιχουδιές, προσεγμένο κέτερινγκ.

Για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της βραδιάς απασχολήθηκε επιπλέον προσωπικό. Η εξυπηρέτηση γρήγορη και καλά οργανωμένη, χάρη στη χρήση φορητών υπολογιστών χεριού που συνδέονταν με την κεντρική μονάδα στο μπαρ.

Αρκετά ζευγάρια έφεραν άνθη και γλυκίσματα για τα εγκαίνια πράγμα που εξέπληξε τον DJ Chris, «κοίτα φέρνουν και τούρτες»! Η αγάπη του κόσμου περίσσευε. Όλοι εκτίμησαν τη συνέπεια και το ήθος των ανθρώπων πίσω από το μαγαζί.

Όταν ρωτήθηκα από τον Αντώνη Τσιριγώτη για τις εντυπώσεις μου από την όλη εκδήλωση, απάντησα απλά ότι δεν μπορούσε να ήταν καλύτερη από οικογενειακή ατμόσφαιρα. Παντού χαρούμενα πρόσωπα με διάθεση επικοινωνίας, το όνειρο κάθε ζευγαριού, τι άλλο θα ήθελαν οι ιδιοκτήτες.

Η Γεωργία με τη Ρούλα αποδείχθηκαν εξαιρετικές οικοδέσποινες στην περιποίηηση των πελατών και φίλων ταυτόχρονα. Χρησιμοποιώντας κατατοπιστικούς πίνακες γνώριζαν το ακριβές τραπέζι,  ενώ εξυπηρέτησαν και πελάτες της τελευταίας στιγμής.



Η Ρούλα Ρέβη ήταν η αποκάλυψη της βραδιάς, η γυναίκα που μοίραζε απλόχερα αγκαλιές και φιλιά, γιατί μόνο η Ρούλα εκφράζεται έτσι!

Για τη Γεωργία όσες φορές κάθησε δίπλα μας, διέκρινα κούραση από την υπερπροσπάθεια αλλά ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Στη Γεωργία ανακαλύπτεις μια σεμνή και ευαίσθητη γυναίκα με ξεκάθαρες θέσεις για το swinging. Μια γυναίκα που σε κατακτά αμέσως με την επιχειρηματολογία της.


Ο Αντώνης Τσιριγώτης απέδειξε τα αναμφισβήτητα οργανωτικά του προσόντα. Εργασιομανής, φρόντισε για την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας οδηγίες προς το προσωπικό. Σεμνός και διακριτικός, έβγαλε τη γραβάτα και το σακάκι του σύντομα και πέρασε από όλα τα τραπέζια να χαιρετήσει τους πελάτες του.

Για τον DJ Chris, ό,τι και να πούμε είναι λίγο, οι μουσικές επιλογές του είναι μοναδικές. Γνωρίζει πώς να ξεσηκώνει τα κορίτσια με πολύ γνωστά ελληνικά τραγούδια.


Δικαιολογημένα, το μαγαζί ανακηρύσσεται το κορυφαίο μαγαζί στον χώρο για το 2016. Η φιλοσοφία των ιδιοκτητών συμπίπτει με τη δική μας, ότι δηλαδη τα ζευγάρια πρέπει να γνωρίζονται πρώτα, να μάθουν να επικοινωνούν και ύστερα παίζουν, αν προκύψει ανάλογη χημεία. Τυχαίο μόνο δεν είναι η απουσία της λέξης «swing» από το λογότυπο του μαγαζιού, γιατί, δυστυχώς στην Ελλάδα πλέον η λέξη εξισώνεται με την κακή έννοια του καλύτερου ερωτικού παιχνιδιού του κόσμου.

Για την ιστορία συμβάλαμε και εμείς  στην καθαριότητα της οδού Μακρών Τειχών 5. Ανασκουμπωθήκαμε, σκουπίσαμε και μεταφέραμε τα απορρίμματα στους γειτονικούς κάδους. Κάναμε δουλειά που έπρεπε να είχε κάνει η δημοτική αρχή! Αισθανόμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του εγχειρήματος!

Στη Γεωργία Τσιριγώτη που αγκάλιασε τη σύντροφό μου, Κασσάνδρα, μας αγάπησε και την αγαπήσαμε για την ακεραιότητά της – σύντομα θα πληροφορηθείτε τα σχέδιά μας – ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε ό,τι καταπιάνεται. Την θεωρούμε μέλος της οικογένειάς μας και είμαστε υπερήφανοι που τη γνωρίσαμε, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου