Αναγνώστες

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Ο χώρος βρίσκεται σε αναταραχή. Οι γνωστοί άγνωστοι κινούνται παρασκηνιακά για τη φίμωση και τον εξοστρακισμό διαφορετικών απόψεων από το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Φιλικές προς αυτούς ιστοσελίδες αναλαμβάνουν το θεάρεστο έργο τους. Ζευγάρια αποχωρούν ή λαμβάνουν περίεργα μηνύματα για τη σθεναρή θέση που κρατούν.

Εδώ ταιριάζει γάντι η φράση του ιστορικού Πλούταρχου  για τον Θεμιστοκλή που δεν μπορούσε να χωνέψει τη μεγαλειώδη νίκη του Μιλτιάδη στη Μάχη του Μαραθώνα. Με το λαμπρό σχέδιο  που ακολούθησε ο 64χρονος Μιλτιάδης εξουδετέρωσε τους Πέρσες.
Με όλο τον σεβασμό στον Πλούταρχο, κάποιους δεν τους αφήνει να ησυχάσουν ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το swinging.

Η αταλάντευτη στάση μας από το 2012, όταν εμφανίστήκαμε με την Κασσάνδρα στο Διαδίκτυο με δικές μας ιστοελίδες και ιστολόγια με σημαία μας τον  σεβασμό στη διαφορετικότητα του άλλου και την πίστη μας ότι θα επικρατήσει το σωστό swinging στην Ελλάδα, γνωρίζαμε ότι τέτοιες θέσεις δε χωνεύονται εύκολα από εκείνους που για χρόνια ανέχτηκαν χτυπήματα κάτω από τη μέση και οδήγησαν τον χώρο στην απαξιωση.
Όταν όμως μιλάς για παρτούζες, αλλαξοκωλιές, ποιος π@δ@ξε ποια και πως το κατάφερε και ύστερα  εκθέτεις ανθρώπους στα ΜΜΕ, τότε είσαι αγαπητός και όλοι σε προτιμούν.

Οι διαχρονικές αξίες του swinging δεν επιδέχονται ερμηνεία κατά το δοκούν. Ο σεβασμός, η συντροφικότητα, η τρυφερότητα, έχουν τη θέση τους στο καλύτερο ερωτικό παιχνίδι του κόσμου.  Δεν επιβάλλεις τους όρους σου, πορεύεσαι με τον οδικό χάρτη που ισχύει για 79 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου