Αναγνώστες

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η ΜΟΥΝΟΤΡΥΠΑ: ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ



Το πιο διασκεδαστικό σεξοπαιχνίδι που έχω παίξει ποτέ μου σε συγκεντρώσεις ηδονιστών είναι η «μουνότρυπα». Από την ονομασία του και μόνο οι παίκτες, άνδρες και γυναίκες, τρελαίνονται και βάζουν τα δυνατά τους να φτάσουν πρώτοι στον τελικό προορισμό, που είναι το μουνί!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην αγορά υπάρχουν μεγάλες πετσέτες θάλασσας με καρουδάκια σε διάφορα χρώματα, με ή χωρίς αρίθμηση, που χρησιμοποιούνται για επιτραπέζιο ή επιβράχιο παιχνίδι του καλοκαιρινούς και όχι μήνες.

Ο Γκάμπορ με την Πίροσκα είχαν φέρει μια μεγάλη λευκή πετσέτα με κόκκινα τετράγωνα, χωρίς αρίθμηση, συνολικά σαράντα τον αριθμό, τα μισά στην αριστερή πλευρά και τα άλλα μισά στη δεξιά, ενώ στη μέση υπήρχε η φωτογραφία ενός ανοιχτού μουνιού. Μάλλον ήταν της Πίροσκα.

Οι παίκτες, χρησιμοποιώντας μικρά πλαστικά πιόνια ή μάρκες, προχωρούν από δεξιά προς αριστερά, ρίχνοντας μια ζαριά κάθε φορά. Ο πρώτος που τερματίζει, δικαιούται να γευθεί το μουνί που έχει επιλεγεί από τους παίκτες. Ανάμεσα στις γυναίκες που συμμετέχουν κληρώνεται εκείνη που θα υποδεχθεί το νικητή. Της βάζουν μαύρο μαντήλι στα μάτια και πρέπει να έχει ανοιχτά τα πόδια της. Βέβαια στην περίπτωσή μας δεν χρησιμοποιήσαμε μαύρο μαντήλι, επειδή γνωριζόμαστε μεταξύ μας και η γυναίκα γνώριζε τα καυλιά από πριν.

Καυλωμένοι, όπως είμαστε από την παραλία και τον ήλιο, δεν κρατιόμαστε. Η «μουνότρυπα» αποτελούσε πρόκληση για ’μας.

Στη συνέχεια αντιστρέφονταν οι ρόλοι. Επιλέγαμε τον άνδρα στον οποίο η νικήτρια θα έκανε στοματικό έρωτα. Οι γυναίκες πιο παθιασμένα έριχναν το ζάρι και τσακώνονταν μεταξύ τους ποια θα φτάσει πρώτη στο τέρμα. Η Πίροσκα, πολλές φορές μού έκλεινε προκλητικά το μάτι και ζητούσε να επαναληφθεί η ριξιά με διάφορες δικαιολογίες. Δικαιολογημένα οι άλλοι διαμαρτύρονταν.

Διασκεδάσαμε τόσο πολύ που σκεφτήκαμε να το κστοχυρώσουμε. Το να παίζεις και να βλέπεις ένα μουνί με ανοιχτά τα ροδοπέταλά του δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Η Kassi ζητούσε συνέχεια να ρίχνει το ζάρι για λογαριασμό μου! Δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να νικήσω! Αυτό προκαλούσε την αντίδραση της Πίροσκα που περίμενε ανυπόμονα το πήδημα! Απλώναμε την πετσέτα στο πάτωμα και γινόταν το έλα να δεις. Έτσι οι άνδρες παρέμεναν νηφάλιοι και οι γυναίκες διασκέδαζαν. Ξεχνούσαμε το ποτό, το φαγητό, αλλά παίζαμε και τρώγαμε τη «μουνότρυπα» των κοριτσιών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου