Αναγνώστες

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Η ΜΕΛΙΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ» ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ! – ΜΕΡΟΣ Γ




Η τελετή μύησης είχε προγραμματιστεί ακριβώς για τις 2 το πρωί, σύμφωνα  με την «αρχιέρεια της ακολασίας».

Υπολογίζαμε ότι χρειαζόμασταν μισή ώρα περπάτημα, οπότε έπρεποε να ξεκινήσουμε κατά ττς 1.

Κατεβήκαμε στο παραλιακό εστιατόριο, στρίψαμε δεξιά στο μικρό πευκοδάσος και με τη βοήθεια φακών μπήκαμε στο σκοτεινό μονοπάτι κατά μήκος της ακτής, αποφεύγοντας τα επικίνδυνα βράχια. Φορέσαμε ελαφρά ρούχα, απλώσαμε λάδι προστασίας από τα κουνούπια. Κράτησα τη Μελίνα από το χέρι μη σκοντάψει ή παραστρατήσει.  Μια μεγάλη τσάντα με προμήθειες ήταν υπεραρκετή. Το πήδημα φέρνει πείνα.

Κατά τη διαδρομή η Φράνσι αναρωτιόταν ποιος θα την πηδήξει. Σοβαρός προβληματισμός για την τριαντάχρονη Κροάτισσα με τα στρογγυλά βυζιά  και το γλυκό πρόσωπο. Η έλλειψη σεξ ήταν εμφανής. «Εμένα ποιος θα με πηδήξει εκεί»; «Πού να ξέρω»; «Πιστεύω η Σλάβι να έχει προσκαλέσει επιπλέον άνδρες».  «Θα αλείψεις τη σπηλιά σου με σλιβοβίτσα να τους παρασύρεις εκεί, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν την πηγή θα μπουν μέσα σου». «Με καύλωσες ήδη». «Και αν δεν με πηδήξουν»; Άντε πάλι τα ίδια. «Ο άντρας σου γιατί δεν σε πηδάει»; «Κατάλαβα, μόνιμα πιωμένος». Η συζήτηση δεν είχε νόημα.  «Εγώ θέλω να ηρεμήσω Το πήδημα στο μυαλό σας, τσούλες [αυτή η λέξη τις εξίταρε]. «Τόσα χιλιόμετρα κάνουμε για να πηδηχτούμε στα βράχια με άγνωστους».

«Άσε που θα πέσουμε στο βαθύ λαρύγγι της ακτής, την Μπιανκα  που ορέγεται πουλιά. «Όχι, εγώ θα σε ρουφήξω», είπε η Φράνσι. «Μου αρέσει το πουλί σου έτσι που είναι καθαρό».

Παρά το προχωρημένο της ώρας αρκετά ζευγάρια περπατούσαν το μονοπάτι. Μια γεροδεμένη Ολλανδέζα ρώτησε «μήπως πάτε στο όργιο» «Πού αλλού να πηγαίνουμε νυχτιάτικα»; Η Ολλανδέζα είχε έρθει για το όργιο, όπως πολλά ζευγάρια από την Κεντρική Ευρώπη.  «Μας είπαν να ξυριστούμε για την τελετή». Έκανα τον συνήγορο του διαβόλου. «Τι δουλειά έχει το ξύρισμα με το όργιο»; Γέλασαν, «θα προσφέρουμε τις σπηλιές μας στη θεά Εστία». « Ίσως οι άνδρες μας γλείψουν».  Η καυλοσυζήτηση δεν είχε τελειωμό. Ύστερα από μισή ώρα φθάσαμε στην «ακτή της ακολασίας και των οργίων».
Στο κέντρο της ακτής – πρώην λατομείο – με τις αναβαθμίδες ημίγυμνοι άνδρες και γυναίκες κάθονταν σε κύκλο γύρω από τη φωτιά πάνω σε στρώματα. Σύμφωνα με την παγανιστική αντίληψη της ομάδας, άνδρες και γυναίκες ακουμπούσαν τα χέρια τους στα γεννητικά όργανα του άλλου φύλου και συζητούσαν. Η Σλάβι με λευκό χιτώνα, λυμμένα μαλλιά και έναν τεράστιο έμβλημα των παγανιστών.

Μόλις μας είδε η Σλάβιτσα, έκανε νόημα στους υπόλοιπους να εγερθούν και να παραταχθούν σε δύο σειρές, αριστερά οι γυναίκες και δεξιά οι γυναίκες. Σταθήκαμε και εμείς απέναντί τους.  Τα κορίτσια έμειναν με το
T-shirt, ακολουθώντας το τελετουργικό.  Η Κασι, η Μελίνα, η Φράνσι, η γεροδεμένη Ολλανδέζα και άλλες τρεις γυναίκες αριστερά, εγώ και τέσσερις άνδρες δεξιά. Η Σλάβιτσα έκανε την προσφώνηση, είπε τα ονόματά μας και έδωσε το σήμα να πλησιάσουν οι δύο σειρές.

Ο τυπικος χαιρετισμός των ηδονιστών/παγανιστών ήταν ο εξης: ο άνδρας αγγίζει με την παλάμη του το αιδοίο της γυναίκας κι αυτή το μόριό του. Έτσι έγινε και στην περίπτωσή μας.  Μια σκηνή που χαράχθηκε βαθιά στη μνήμη μας. «‘Αγγελε, θα τελειώσω», ψιθύρισε η Μελίνα. «Ερεθίζομαι από τέτοιες καταστάσεις». Την καθησύχασα. Ύστερα καθίσαμε στο στρώμα που μας παραχωρέθηκε και εξασκήσαμε τα χέρια μας…
Η Σλάβιτσα καλωσόρισε τα νέα μέλη στα Κροατικά και Αγγλικά. Την ησυχία της βραδάς χάλασε  η διαμάχη δύο νεαρών γυναικών κοντά στο κλειστό αυτσχέδιο μπαρ της ακτής. Δύο Κροάτισσες, η Μελίτα και η Γιαντράνκα τσακώνονταν σε έντονο  ύφος. «Μωρή τσούλα, μου ήρθες μεθυσμένη εδώ, ενώ ήξερες ότι θα παρθούμε μεταξύ μας». Η άλλη απάντησε «το πρωί που σε έψαχνα σε είδα να πηδιέσαι στους θάμνους με έναν τύπο». «Το δίνεις στον οποιονδήποτε». «Πηδιεμαι με όποιον θέλω»! Η Γιαντράνκα δήλωνε αμφιφυλόφιλη, αλλά την έβρισκε και με γυναίκες. Η άμεση παρέμβαση της Σλάβιτσα έδωσε τη λύση.

Η Μελίνα, ρωτούσε συνεχώς τι θα γίνει μετά, κρατώντας το χέρι μου. Η Κάσι είχε πιάσει κουβέντα με άγνωστο σε μένα Κροάτη, αλλά έριχνε διακριτικές ματιές στο αγόρι της. Η Φράνσι με αγωνία μετρούσε διαθέσιμα καυλιά σε χάλαση.

Η Σλαβιτσα εξήγησε του όρους του οργίου. Παίζουμε πάντα αντικριστά και παρακολουθούμε τι κάνουν οι άλλοι. «Σλάβι, τιι θα πρωτοκάνουμε, μάτι ή πήδημα»; Γέλασε, «αγόρι μου, θέλω να παίρνεις ιδέες, ξέρεις ότι ερεθίζομαι να σε παίρνω μάτι». « Έχουμε δεκπαπέντε γυναίκες και δώδεκα άνδρες. Μερικοί έχουν καταναλώσει ποσότητα σλιβοβίτσα». Η αρχιέρεια μάρκαρε το τρίγωνο της ηδονής. «Αν δεν βρίσκουν στόχο και δεν βλέπουν τη σήμανση, σηκώνω τα χέρια μου ψηλά».

Η Φράνσι σηκώθηκε, της μάζεψα τα μαλλιά, τη φίλησα και την είδα να απομακρύνεται με έναν συνομήλικό της. Ήρθε πρώτα κοντά μας, χαιρέτησε με υπόκλιση και την παρέδωσα στα χέρια του. Η Φράνσι με αγκάλιασε, της ψιθύρισα «καλό πήδημα» Πάστηκαν χέρι-χερι και χάθηκαν στο βάθος…

Έμεινα με τη Μελίνα, ακουμπήσαμε ο ένας στον άλλο, ανταλλάξαμε καυτά φιλιά, παρακολουθώντας τα ερωτικά σχήματα γύρω από τη φωτιά. Πλησίασε η Σλάβιτσα, έβγαλε τον χιτώνα και έκατσε δίπλα μας. Χάιδεψε τη Μελίνα και την έφερε σε οργασμό. Θέλαμε, δε θέλαμε, κάναμε τρίο, κάτω η Μελίνα, στη μέση εγώ και πάνω η Σλάβιτσα.  Αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, επιστρέψαμε στη μεγάλη παρέα. Η Ολλανδέζα με γράπωσε αγνοώντας τη Μελίνα. Γνήσια ηδονίστρια, διεκδικούσε ό,τι ποθούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου