Αναγνώστες

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΔΕΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΗΔΟΝΙΣΜΟΥ



Η «Βιβλιοθήκη Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τη «Βιβλιοθήκη Γυμνισμού». Μέχρι την 1 Νοεμβρίου 2012 αποτελούσε τμήμα της δεύτερης. 200+, αγγλόφωνοι στην πλειονότητά τους, τίτλοι που καλύπτουν την περίοδο 1928-2013


Ο γυμνοκρατικός ηδονισμός έχει από σήμερα στη διάθεσή του έντεκα (11) ιστολόγια που καλύπτουν όλα σχεδόν τα θέματα του εναλλακτικού αυτού τρόπου ζωής και ικανοποιούν, πιστεύω, και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες.

Καθημερινή αναζήτηση και ενημέρωση με την αναδημοσίευση εξαιρετικών άρθρων από το Διαδίκτυο και επιλεγμένα ηλεκτρονικά περιοδικά του χώρου, όπως το «Salon» και το «Κasidie». Σημαντικοί
swingers, όπως η Αμερικανίδα Chantelle Austin, o επίσης Αμερικανός σεξολόγος Marty Klein, συντάκτης του ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου «Sexual Intelligence», γράφουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο για την ανταλλαγή συντρόφων και τη νέα σεξουαλική επανα΄σταση.

Παλαιότερα δημοσιεύματα στον έντυπο Τυπο, όπως το άρθρο του μηνιαίου περιοδικού «Sexology» του Ιανουαρίου 1959 για την ανταλλαγή συζύγου, είναι χαρακτηριστικά δείγματα του
lifestyle
, που συμπληρώνει φέτος 56 χρόνια από την εμφάνισή του στον αμερικανικό Τύπο (1957). Βέβαια, σύμφωνα με τους ειδικούς του φαινομένου, η απαρχή του τοποθετείται προς το τέλος του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, με πρωταγωνιστές τους εύπορους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας και τις συζύγους τους που διέμεναν κοντά στις βάσεις. Το πρωί επικίνδυνες αποστολές στον Ειρηνικό και το βράδυ ανταλλαγή συζύγων στη βάση!

Ολοκλήρωσα τις τέσσερις αφηγήσεις/προσωπικές μαρτυρίες μου: «Ιστορία ενός gangbang» σε εννέα μέρη, «Ημερήσια κρουαζιέρα ηδονιστών στην Αδριατική», «Οι σεξουαλικές περιπέτειες τριών ζευγαριών από την Ουγγαρία στο Cap d'Agde» (ανεπτυγμένη μορφή υπόθεσης μελλοντικής ταινίας στην «πρωτεύουσα της ακολασίας») σε δεκαπέντε μέρη και τη σειρά «Από τη Βιντομπόνα στο Ακουίνκουμ: οι σεξουαλικές αναζητήσεις του Λεύκιου Αιμίλιου και της Φλαβίας Ιουστίνας» το 2ο μ.Χ. αιώνα στην Παννονία (σημερινή Ουγγαρία).

Παράλληλα, συνεχίζεται ο εμπλουτισμός της «Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού» με βιβλία και περιοδικά της «χρυσής εποχής» του αμερικανικού swinging (1963-1975) –κάθε μήνα παραλαμβάνονται τέσσερις ή πέντε τίτλοι. Οι φίλοι αναγνώστες, χωρίς καμια οικονομική επιβάρυνση,  καθώς και οι μελετητές του εναλλακτικού αυτού τρόπου ζωής, είναι ευπρόσδεκτοι στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου