Αναγνώστες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΠΕΡΜΑΤΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ ΤΟΥ CAP D'AGDE - MEΡΟΣ Β΄

«Υποθέτω ότι εκείνοι είναι ηδονοβλεψίες», είπα, δείχνοντας τους άνδρες που κάθονταν στην άκρη των αμμόλοφων και έκαναν ηλιοθεραπεία, αλλά προφανώς παρακολουθούσαν ό,τι έκανε το συγκεντρωμένο πλήθος των ηδονοβλεψιών.



«Ναι, είναι», απάντησε ο Gunter. «Αλλ’ όχι μόνο αυτοί. Μερικά από τα ζευγάρια που είναι ξαπλωμένα εδώ έχουν έρθει να δουν και να επιδειχθούν ταυτόχρονα. Οι γυναίκες είναι επίσης ηδονοβλεψίες», ξέρεις.

Η γυναίκα στα δεξιά μου βογγούσε ελαφρά, καθώς ο τύπος έβαζε δυο δάχτυλα επανειλημμένα στο μουνί της. Είχε κλείσει τα μάτια της καθώς το δεξιό χέρι της τεντώθηκε να κρατήσει το καυ
λί του και το αριστερό χέρι της ακούμπησε στο δεξιό πόδι μου, αρπάζοντάς το κάθε φορά που τα δάχτυλα του τύπου  έμπαιναν μέσα της. Ο Gunter χαμογέλασε καθώς έβλεπε τι γινόταν. Η Mandy και η Christa ήταν απασχολημένες κουτσομπολεύοιντας το μέγεθος του καυλιού του τύπου στα αριστερά τους.

Η γυναίκα στα δεξιά μου μετακίνησε το χέρι της και γρήγορα βρήκε τα αρχίδια μου. Εξακολουθώντας να παραμένει ανάσκελα με τα μάτια της κλειστά, και, κρατώντας ακόμη το καυ
λί του φίλου της με το δεξιό χέρι της, πρώτα μου χάιδεψε τα αρχίδια μου και ύστερα μου πήρε το μισοσηκωμένο καυλί μου στο αριστερό της. Ο τύπος που τη γαμούσε με τα δάχτυλα ήταν ξαπλωμένος στην πλευρά μου βλέποντάς με. Χαμογέλασε και εγώ κουνώντας το κεφάλι μου ανταπέδωσα το χαμόγελο, πλησιάζοντας πιο κοντά, ώστε η γυναίκα του να με πιάσει πιο καλά.

Ήταν τότε που ο
Gunter έγειρε προς το  σώμα μου, ώστε να μπορεί να χαϊδέψει την εσωτερική πλευρά του ποδιού της γυναίκας με το αριστερό χέρι του. Εγώ έμεινα εκεί έχοντας μισοσηκωμένο το καυλί μου, μαλακίστηκα αργά, καθώς ο Gunter  βρήκε το δρόμο του στο μουνί της και αργά χάϊδευε την κλειτορίδα της με δυο δάχτυλα, καθώς ο άλλος τύπος γλιστρούσε τα δυο δάχτυλά του μέσα και έξω.

Ο τύπος της γυναίκας έγλειψε το λαιμό της, ύστερα μετακινήθηκε προς τη δεξιά ρώγα της, γλείφοντας και βυζαίνοντάς την όση ώρα τη γαμούσε με τα δάχτυλά του. Για να μην αφήσει την αριστερή ρώγα παραπονεμένη γλίστρησα στην πλευρά μου, ώστε να της δώσω την ίδια περιποίηση που είχε η δεξιά της. Ο
Gunter την πίεζε στην κλειτορίδα της όσο της έκανε μάλαξη. Άκουσα την αναπνοή της να επιταχύνεται. Το βογγητό είχε ήδη γίνει πιο δυνατό και τώρα μετατράπηκε σε δυνατό αγκομαχητό. Ρούφηξα τη ρώγα της πιο δυνατά και την πιπίλισα με τα δόντια μου, όπως είχα κάνει με της Mandy το πρωί νωρίτερα.

Ο
Gunter άλλαξε στάση και γονάτισε ανάμεσα στα πόδια της, τρίβοντας την κλειτορίδα της με το δεξιό χέρι του, ενώ με το αριστερό, είχε μπει στο παιχνίδι του γαμησιού με τα δάχτυλα. Αυτή έπαιρνε διπλή δόση τώρα – καθώς ο σύντροφός της αποτραβήχτηκε. Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα πριν τα τέσσερα δάχτυλα σπρώξουν μαζί.

«Ωχ, ωχ, ωχ» το βογγητό δυνάμωσε και ξαφνικά άρχισε να τρέμει.

Τα δυο δάχτυλα του χεριού μου έσπρωχναν πιο δυνατά, η μάλαξη του μουνιού έγινε πιο γρήγορη, το γλείψιμο των ρωγών αγρίεψε και επιτάχυνε το ρυθμό όσο έπαιζε τα καυλιά στην κάθε πλευρά της. Το σώμα της παλλόταν, καθώς ο οργασμός τη διαπερνούσε ξανά και ξανά, και ύστερα ηρέμησε. Άνοιξε τα μάτια της και έπαιξε τα βλέφαρά της, αργά επιστρέφοντας από το όνειρο που βρισκόταν.

«Ευχαριστώ», είπε στον τύπο στα δεξιά της, σ’ εμένα στα αριστερά της και στο
Gunter ανάμεσα στα πόδια της. «Ευχαριστώ πολύ». Και μετά φίλησε τον καθένα μας στα χείλια με τη σειρά.

Σε αυτό το σημείο κοίταξα πάνω και αντιλήφθηκα ότι είχαμε αποκτήσει ακροατήριο. Τρεις ασυνόδευτοι άνδρες και δυο ζευγάρια στέκονταν παρακολουθώντας μας, καθώς και η
Mandy και η Christa.

«Δεν μπορώ να σε αφήσω ένα λεπτό χωρίς να κάνεις αταξίες», είπε η
Mandy, γελώντας.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια κυρία ευτυχισμένη», απάντησε ο
Gunter.

«Φαίνεται ότι την κάνατε», είπε η
Mandy. «Τι ακολουθεί;».

«Μπορούμε να πάμε και να δούμε τι συμβαίνει εκεί», είπε η
Christa.

Βρήκαμε το δρόμο μας ανάμεσα σε γυμνά ζευγάρια
  - περίπου το ένα τέταρτο απ’ αυτά αδιάντροπα χαΐδευαν τα γεννητικά όργανα του άλλου με τα δάχτυλα και τη γλώσσα – στα οποία (ζευγάρια) είχε συγκεντρωθεί μικρό πλήθος θεατών.

Η παραπάνω περιγραφή και εκείνη που ακολουθεί αποδίδουν την πραγματική κατάσταση στον «Κόλπο των Χοίρων» και τι μπορεί να πάθει κανείς όταν είναι κυριολεκτικά στριμωγμένος. Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές κυριολεκτικά ήταν στριμωγμένοι σαν σαρδέλες. Κάθονται ο ένας κοντά στον άλλο, για να έχουν καλή θέα. Ενδιαφέρονται για το καλό θέαμα.

Μια φορά που πήγα σε γνωστή παραλία των ζευγαριών σε άλλο μέρος, η συνοδός μου τόνιζε συνέχεια ότι ήθελε να βλέπει με άνεση. «Θα πηδιόμαστε, θα ανέβω πανω σου, αλλά θα παίρνω μάτι τους διπλανούς». Είχαμε φθάσει στο σημείο να υποδεικνύουμε στο άλλο ζευγάρι πώς να πηδιούνται σε στάση κουταλιού, ώστε η συνοδός μου να έχει άριστη οπτική επαφή! Βέβαια, την ίδια κίνηση έκανε και το άλλο ζευγάρι. Κοντολογίς, οι δυο γυναίκες έβλεπαν η μια την άλλη  και διόρθωναν το πήδημά τους! Όταν μάλιστα μπήκαν τα δάχτυλά μας μέσα τους τρελάθηκαν από την ηδονή, αγκομαχούσαν, μιλούσαν χωρίς ειρμό μέχρι που έχυσαν ταυτόχρονα!

Ο
Dan βέβαια δεν έφταιγε. Η γυναίκα του ήταν απασχολημένη με το μέγεθος του καυλιού του γείτονα. Δηλαδή το κύριο μέλημά της με τη Γερμανίδα ήταν το κοινωνικό σχόλιο. Απορώ πως κανείς δεν έχει εκδώσει ακόμη ενημερωτικό δελτίο με στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των πηδημάτων, των στάσεων κ.ο.κ. Σοβαρό θέμα συζήτησης. Μετά σηκώθηκε και μέτρησε τα «τσιμπούκια» στην παραλία. Έκανε απογραφή! Στο τέλος η Γαλλίδα, αφού ικανοποιήθηκε, βόγγηξε και έχυσε στην πετσέτα της. τους ευχαρίστησε με καυτό φιλί στο στόμα. Χρόνια τώρα τηρείται το πρωτόκολλο. Η ομαδική ερωτική διασκέδαση, όπως έλεγε η
«αρχιέρεια της ακολασίας», Σλάβιτσα, στα βράχια της «Monsena», είναι ιεροτελεστία, είναι τρόπος ζωής.

Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές έχουν το δικό τους άγραφο κώδικα. Ευγένεια πάνω απ’ όλα. Υπήρχε περίπτωση η Γαλλίδα να μείνει ανικανοποίητη με τόσες ερεθισμένες γυναίκες στην παραλία. Και χωρίς άνδρα υπάρχουν πάντα πρόθυμες κυρίες να την καταβροχθίσουν.

Πάντως με αυτές τις συνθήκες βλέπω εξαιρετικά δύσκολο το γύρισμα εκεί. Ιδίως, όταν οι άνδρες απλώσουν την παγωμένη  σοκολάτα στις ρώγες και το μουνί των γυναικών, θα πλακώσουν δεκάδες άλλοι πρόθυμοι αυνανιστές να απομακρύνουν τη σοκολάτα με τη γλώσσα τους, αν δεν προλάβουν οι άνδρες τους! Μετά οι γυναίκες θα αλείψουν τα καυλιά ή καλύτερα θα τα βουτήξουν μέσα στη σοκολάτα και θα τα ρουφήξουν! Χρειάζεται μια σπάτουλα για καλύτερο άπλωμα στις ρώγες και το μουνί! Φοβάμαι μήπως ζηλέψει η παραγωγός, αφήσει την κάμερα σε μένα και ζητήσει να τη γλείψουν! Δεν μπορείς να μείνεις ατάραχος, όταν οι άλλοι δίπλα σου πηδιούνται!

pannonicus55                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου