Αναγνώστες

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE - ΜΕΡΟΣ Γ2


Κατά τις 3 το μεσημέρι, επιστρέφει η γυναικοπαρέα φορτωμένη με σακούλες στο διαμέρισμα της Φλοράνς, όπου βρίσκουν τους άλλους να κοιμούνται στις ξαπλώστρες. 

Τα αγόρια έχουν ήδη επιστρέψει από την περιπλάνησή τους στα στενά δρομάκια με δυο νέες παρουσίες, Γαλλίδες, γύρω στα 22. Συστήνονται με υπόκλιση στη Φλοράνς και την Τίμεα. «Είμαι η Μαριάν και εγώ η Σαντρίν». Ο Χόρια τις είχε καμακώσει στο δρόμο. Η Σαντρίν γελάει και εξηγεί στη Φλοράνς ότι τις έβαλαν άγριο χέρι παρουσία κόσμου και το ευχαριστήθηκαν. Σηκώνει το παρεό της και δείχνει το αποτριχωμένο μουνάκι της. Η Φλοράνς το χαϊδεύει και της λέει ότι θα την πηδήξει το βράδυ. «Μην υπόσχεσαι τίποτε, μπορεί να την πηδήξει καμιά άλλη!» απαντά η Τίμεα κλέινοντας το μάτι στη Φλοράνς.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις και αφού όλοι, αρσενικοί και θηλυκοί, χάϊδεψαν τα μουνιά των νεοφερμένων, πήγαν στη βεράντα και ξύπνησαν τους αποκαμωμένους. «Γαμιέστε ασύστολα όλη τη μέρα και το βράδυ δεν θα μπορείτε να αποδώσετε!» τονίζει η Φλοράνς. «Άμα δεν μας σηκώνεται, θα βρουν άλλους πηδηχτές!», απαντούν οι αρσενικοί. «Κορίτσια, δεν θα βάλετε στρινγκ. Έτσι διευκολύνετε  όσους και όσες θέλουν να σας αγγίξουν!». «Αν σας δώσουν χρήματα, θα τα κρατήσετε για πάρτη σας». 
«Ας προπονηθούμε λίγο στο στύλο». Βάζει μουσική και η μια μετά την άλλη ανεβαίνει στο στύλο και λικνίζεται. «Εγώ ήδη καύλωσα με τις μουνάρες», φωνάζει ο Γιάνος. Η Άντρεα κουνάει τον πισινό της και κάθεται πάνω του. Χειροκροτήματα, επευφημίες. «Δεν σας είπα να μην πηδιέστε εδώ», ορμάει η Φλοράνς και τους χωρίζει. «Βάλτε στις τσάντες, κρέμα λίπανσης, προφυλακτικά, μαντηλάκια μιας χρήσης και το πλαστικό όργανο». Όλες μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, αλυσιδίτσα στη μέση, χωρίς στρινγκ». «Σκύψτε να σας δω». Η αρχιηδονίστρια επιθεωρεί τα κωλαράκια των κοριτσιών».
«Είναι τόσο όμορφα, ποιο να γλείψω και ποιο να αφήσω;» «Με κολάσατε, αλλά πρέπει να κρατηθώ».

Κατά τις 8 ο γαλλοουγγρορουμανικός άξονας ξεκιναέι από το διαμέρισμα της Φλοράνς. Πρώτη στάση το καφεμπάρ για ανασύνταξη δυνάμεων. Η Φλοράνς είχε τηλεφωνήσει στον υπεύθυνο του καταστήματος και έκλεισε ένα μεγάλο δωμάτιο με νεροκρέβατα. «Δεν θα επιστρέψουμε την είσοδο σε κανέναν!». Η παρέα αποτελείται από 25 περίπου άτομα. Καθ’ οδό προς το καφεμπάρ μερικές σηκώνουν τη φουστίτσα τους και δείχνουν το μουνί τους. Η Σαντρίν με τη Μαριάν έχουν ζωγραφίσει ένα βέλος κοντά στις τρύπες τους, ώστε να διευκολύνουν τους αόματους στα σκοτεινά δωμάτια. Στο καφεμπάρ ζευγάρια χαϊδεύονται και δαχτυλώνονται, κάνουν προθέρμανση εν όψει του δεύτερου και πιο καθοριστικού γύρου στο κέντρο διασκέδασης. Η Υβέτ σκύβει επιδεικτικά και τη χουφτώνει η Σαντρίν. «Θα σε ξεσκίσω σήμερα το βράδυ», της λέει παθιασμένα και τη φιλάει στο στόμα. «Θέλω να πηδήξω μόνο γυναίκα, είμαι ερεθισμένη, δες τις ρώγες μου πόσο έχουν σκληρύνει». Η Υβέτ, πιο συγκρατημένη, αλλά επίσης καυλωμένη από τη χειρονομία της Σαντρίν, επιδιώκει λεσβιακό τρίο. «Θα πάρουμε και τη Μαριάν μαζί μας. Πηδιέμαι μόνο με δυο γυναίκες». «Εντάξει, συμφωνώ». «Θα ευχαριστηθούμε γυναικείο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου