Αναγνώστες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ» ΣΤΟ CAP D'AGDE



O «Kόλπος των Χοίρων» είναι το τμήμα της κεντρικής παραλίας του «Χωριού Γυμνιστών» στο Cap d'Agde και οριοθετείται από τα τμήματα των
«γνήσιων» γυμνιστών και των ομοφυλόφιλων. Παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό γυμνοκρατών-ηδονιστών, ανδρών και γυναικών, και ζευγαριών ανταλλαγής συντρόφων (swingers).

Η ερωτική συνεύρεση ετερόφυλων και ομόφυλων ατόμων σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται από τη γαλλική νομοθεσία, αλλά στο
«Χωριό Γυμνιστών» οι αρχές παραβλέπουν.

Όμως για την αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ των ερασιτεχνών «ηθοποιών» και των θεατών, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τις παρακάτω χρήσιμες οδηγίες.

1. Είμαστε  γυμνοί, διακριτικοί και πρόθυμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις κυρίες που θα μας καλέσουν. Οι κυρίες έχουν το γενικό πρόσταγμα, επιλέγουν το άτομο που θα τους συνοδεύσει στην παράσταση και οι κύριοι ανταποκρίνονται. Πιθανή άρνηση μπορεί να παρεξηγηθεί.

2. Στεκόμαστε πάντα σε απόσταση ασφαλείας σε κύκλο γύρω από το ζευγάρι ή την κυρία, είτε στην παραλία είτε στη θάλασσα. Ορισμένοι ξαπλώνουν δίπλα ή στέκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, πράγμα ανεπίτρεπτο.

3. Δεν φωτογραφίζουμε, δεν βιντεοσκοπούμε με κάμερα ή κινητό  τους γυνμοκράτες-ηδονιστές χωρίς την έγκρισή τους. Ορισμένες κυρίες είναι ερασιτέχνες ηθοποιοί σε ερωτικές ταινίες, όπως η Naomi. Άλλες διατηρούν ιστοσελίδες με δεκάδες μέλη. Οι γυμνοκράτες-ηδονιστές δίνουν παραστάσεις παρουσία θεατών, αλλ' αποφεύγουν  να εμφανίζονται στο Διαδίκτυο για πολλούς λόγους.

4. Είμαστε διακριτικοί, χρησιμοποιούμε το μικρό μας όνομα, δεν ζητάμε ονόματα, επαγγελματική ιδιότητα και προέλευση  από τους γυμνοκράτες-ηδονιστές, εκτός αν οι ίδιοι αποκαλύψουν την ταυτότητά τους. Η εχεμύθεια είναι πάνω απ' όλα.

5. Δεν ακολουθούμε τις κυρίες στους αμμόλοφους που αποτελούν μέρος του εθνικού δρυμού Bagnas, δυστυχώς εξυπηρετούν τις φυσικές ανάγκες των γυμνοκρατών-ηδονιστών. Η μετακίνηση γυναικών δεν σημαίνει απαραίτητα και ιδιωτική παράσταση σε περιορισμένο κοινό. Η ίδια όμως διευκρινίζει τη στάση της. Προσοχή, λοιπόν!

6. Μετά το τέλος της παράστασης αποχωρούμε διακριτικά, αφού επιδοκιμάσουμε την απόδοση των ζευγαριών και των κυριών με χειροκρότημα, όχι φωνές ή σφυρίγματα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τους γυμνοκράτες-ηδονιστές. Υπάρχει περίπτωση να κληθούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κέντρο διασκέδασης ηδονιστών το βράδυ στο ίδιο ζευγάρι ή σε άλλο. Μπορούμε να αρνηθούμε ευγενικά αν δεν θέλουμε. Μην ξεχνάτε ότι και την επόμενη ημέρα θα συναντηθούμε με το ίδιους στο ίδιο σημείο!

7. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή ζευγαριών μεγάλης ηλικίας, πανω από 60, που αισθάνονται ακόμα νέοι και συνευρίσκονται με απαιτητικό κοινό.  Είναι η παλαιά φρουρά των γυμνοκρατών-ηδονιστών που εμφανίστηκε στην παραλία στις αρχές της δεκαετίας του 80.

8. Ως  γυμνοκράτες-ηδονιστές εκ πεποιθήσεως ίσως δώσουμε και τη δική μας σύντομη παράσταση. Επιλέγουμε κατάλληλο σημείο κοντά στο φράχτη, απλώνουμε το στρώμα ή την πετσέτα μας και φοράμε σκούρα γυαλιά ηλίου.  Μέσα σε λίγα λεπτά θα σχηματιστεί ο γνωστός κύκλος γύρω μας. Αποφεύγουμε οποιαδήποτε χειρονομία που μπορεί να παρεξηγηθεί από το φιλοθεάμον κοινό. Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης ευχαριστούμε τους θεατές για την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους.

Η παραλία είναι απολύτως ασφαλής μετά τις 5.30 το απόγευμα, όταν οι έφιπποι αστυνομικοί αποχωρούν μαζί με τους ναυαγοσώστες. Πριν απ' αυτήν την ώρα τα ζευγάρια προθερμαίνονται με τα προκαταρκτικά.

Ο γυμνοκρατικός-ηδονισμός είναι τρόπος ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους κατέχουν νευραλγικές θέσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Οι ρίζες του βρίσκονται στο 18ο αιώνα, λίγο πριν τη Γαλλική Επανάσταση του 1789. Κύριος εκπρόσωπος του φιλοσοφικού ηδονισμού στην αρχαιότητα ήταν ο Αρίστιππος ο Κυρηναίος (435-360 π.Χ.).

Υπάρχουν πολλά άρθρα, μελέτες και διδακτορικές διατριβές για τον ηδονισμό στο Διαδίκτυο. Εντοπίσαμε και τυπώσαμε μερικές για χρήση των μελετητών και επισκεπτών  της
«Βιβλιοθήκης Γυμνοκρατίας-Ηδονισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου