Αναγνώστες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

OI ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΟ CAP D'AGDE - ΜΕΡΟΣ ΙΑ΄


Στην παραλία των ζευγαριών στο Cap d’Agde παρουσία θεατών ειδική περιποίηση στον κύριο. Η αριστερή κυρία είναι η πασίγνωστη Naomi που διατηρεί δικό της ιστότοπο. Είναι πολύ αγαπητή. Η διπλανή της παρακολουθεί, περιμένει τη σειρά της.



ΠΕΜΠΤΗ

Η Φλοράνς μόλις έχει λάβει το μήνυμα από το Μίχαι ότι η Βιορίκα και οι άλλες γυναίκες θέλουν – η καθεμια – 15 άνδρες να τις «ζωγραφίσουν» το απόγευμα στην παραλία των ζευγαριών.


Μαύρα χαράμαται. Σηκώνεται, ετοιμάζει καφέ και κάθεται στο μικρό τραπέζι του διαμερίσματος. Βγάζει την ατζέντα της. «Πού θα βρω τόσους άνδρες μέσα σε λίγες ώρες;». Τηλεφωνεί στην Υβέτ που μένει πιο κάτω. Αυτή σπεύδει. «Δεν φοράς ρούχα!». «Όχι, κάπου τα άφησα χθες μετά που έφυγα από σένα» (σύνηθες φαινόμενο στο Cap d'Agde). «Φοράς τις γόβες σου!». «Κοιμήθηκα με αυτές!».

«Τέλος πάντων, έχουμε αυτό το πρόβλημα». «Χρειαζόμαστε 75 άνδρες για τις πέντε κοπέλες». «Δεν θέλω να χρησιμοποιήσουμε ηδονοβλεψίες ή αυνανιστές». «Πρώτη κίνηση. Αρχίζουμε να στέλνουμε SMS στους ιδιοκτήτες λεσχών ηδονιστών στις γειτονικές πόλεις και σε γνωστούς». Βρίσκει τον κατάλογο με τις συμμαθήτριές της. Στέλνει το εξής μήνυμα: «
Bukkake το απόγευμα 5.30 στην παραλία των ζευγαριών – ζητούνται επειγόντως άνδρες!».. Ευτυχώς πολλές συμμαθήτριες ανταποκρίνονται. «Θα στείλουμε τους δικούς μας και μια, σκληροπυρηνική ηδονίστρια, δηλώνει συμμετοχή με τις δυο ενήλικες δίδυμες κόρες της! Μερικές ξυπνούν μέσα στη νύχτα τους δικούς τους. «Μάς ειδοποίησε η Φλοράνς ότι χρειάζεται τα καυλιά σας το απόγευμα». «Πρέπει να πάμε». «Έχουμε καιρό να πάμε στην «πρωτεύουσα της ακολασίας». «Κράτα δυνάμεις για το απόγευμα». «Εσύ τι θα κάνεις;» «Εξέδρα». «Τι είναι γήπεδο;» «Άμα είμαι δίπλα σου, θα τελειώσεις πιο εύκολα, γιατί θα φαντάζεσαι ότι τελειώνεις σε μένα!».


Κινητοποιούνται ηδονιστές κάθε ηλικίας από την Agde τη Sete, την Beziers μέχρι και τη Μασσαλία.



Οι Γάλλοι λατρεύουν το ομαδικό πήδημα, οπότε η Φλοράνς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα στην εύρεση των ανδρών. Εκείνο που την απασχολεί τώρα είναι ο χώρος, η οριοθέτησή του και η ασφάλεια των κοριτσιών. Υπολογίζει 100 παίκτες, βάλε και τους ηδονοβλεψίες, τους περίεργους, προβλέπεται συνωστισμός. Η τάξη της θα φοράει κίτρινα καπέλα και οι άνδρες κίτρινους δακτύλιους. Η Μαρί-Τερέζ με τις δίδυμες κόρες της, Φρανσουάζ και Κατρίν, θα αναλάβουν το συντονισμό των καλεσμένων. Οι δίδυμες θα ελέγχουν το χρώμα των καυλοδαχτυλιδιών. «Αν χρειαστεί, θα ρουφήξουμε κανένα ωραίο καυλί!»

Η Υβέτ κουνάει το κεφάλι της. «Θα είναι το μεγαλύτερο bukkake στην ιστορία της παραλίας». «Εμείς δεν θα πηδηχτούμε ύστερα;». «Μόνο θα βλέπουμε». «Αστειεύεσαι με τόσο κόσμο γύρω μας, θα μάς ξεσκίσουν». «100 καυλιά σε παράταξη, βάλε και τα αδέσποτα». «Δεν θέλω να το σκέπτομαι».

Στο κάμπινγκ ξυπνούν σιγά-σιγά οι γυναίκες. Ενημερώνονται από τη Φλοράνς με SMS ότι θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους το απόγευμα. «Φροντίστε να έχετε αντοχή. Θα σας «ζωγραφίσουν» δεκάδες καυλιά!» «Πέστε στους δικούς σας να φορούν κίτρινους δακτύλιους, διαφορετικά θα χάσουμε τον μπούσουλα».



Πέφτει μήνυμα στο Μισέλ, τον παγωτατζή που πηδούσε εκείνη τη στιγμή τη σύζυγό του, Μονίκ. Σταματάει, διαβάζει το μήνυμα και της λέει, «πήρα παραγγελία για 150 ξυλάκια παγωτό». «Θα γαμηθούν ομαδικά το απόγευμα στην παραλία». «Πάρε με μαζί σου, θέλω να δω το θέαμα». «Να δεις ή να πάρεις μέρος;». «Τρελαίνομαι για bukkake». Παραδοσιακή Γαλλίδα που τρελαίνεται για
την ομαδική εκσπερμάτιση. «Καλά, θα σε πάρω χρειάζομαι βοήθεια». «Εγώ πάω για μεροκάματο, εσένα το μυαλό σου στο γαμήσι!». Αστειεύεται, βέβαια, ο Μισέλ. 'Ολο και κάποια καυλωμένη θα του κάνει στοματικό έρωτα!



Με το πρώτο φως της ημέρας η Φλοράνς, η Υβέτ και ο Μισέλ κατεβαίνουν στους αμμόλοφους. Μόλις έχει περάσει το μηχάνημα καθαρισμού που ανασκαλεύει την άμμο. Στην έρημη παραλία ελέγχουν τα πιθανά σημεία «ζωγραφίσματος» των κοριτσιών και βρίσκουν ένα μεγάλο ξέφωτο καλά προστατευμένο από τον αέρα. «Εδώ θα στήσουμε τις μπλε ομπρέλες - σήμα αναγνώρισης - για να μάς βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι.


Η ασυνήθιστη κίνηση τα ξημερώματα προκαλεί το ενδιαφέρον ζευγαριών που περπατούν στην παραλία. «Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σήμερα;» «Bukkake», απαντά η Φλοράνς. «Υπολόγισε και μας μέσα». Με την καλημέρα δέκα ζευγάρια δηλώνουν αμέσως συμμετοχή. Γράφουν τα ονόματά τους στον κατάλογο. «Να φοράτε κίτρινα δαχτυλίδια, σημείο αναγνώρισης!» Τοποθετούν  ένα τραπεζάκι και δύο πλαστικές καρέκλες στην  άκρη του φράχτη με την ομπρέλα. Η Μονίκ συμμαζεύει. «Ο άνδρας μου θα βγάλει μεροκάματο, εγώ θα γαμηθώ με πολλούς άνδρες σήμερα». Έχει γίνει παρεξήγηση. «Bukakke θα κάνουμε, όχι gangbang, Μονίκ». «Θα καυλώσω βλέποντας τόσους άνδρες να χύνουν στα κορίτσια». «Θέλω να γαμηθώ μετά». «Καλά, θα βρούμε λύση».

Εθελοντές εμφανίζονται και προσφέρονται να βοηθήσουν τους διοργανωτέςι, ώστε η Φλοράνς και η Υβέτ να προλάβουν να πάρουν πρωινό στο γειτονικό εστιατόριο. Τα νέα διαδίδονται αστραπιαία. Αναμένεται κοσμοσυρροή. Οι επιχειρηματίες που ζουν από από τσ σεξουαλική κραιπάλη, προσβλέπουν σε σημαντική αύξηση πωλήσεων, ιδιαίτερα στην πώληση κίτρινων δαχτυλιδιών. Η Φλοράνς τηλεφωνεί στη φίλη της, Ανέτ, που διατηρεί κατάστημα ερωτικών βοηθημάτων να της κρατήσει όλα τα κίτρινα δαχτυλίδια και να τα φέρει στην παραλία. Το σεξ φέρνει χρήμα.


Ποιος όμως θα ελέγξει τη μαζική προσέλευση ηδονοβλεψιών και περιέργων. «Μονίκ, θα αναλάβεις εσύ τον τομέα αυτό». «Θα τους απασχολείς δείχνοντας το μουνί σου». «Τουλάχιστον θα τον παίζουν για πάρτη σου και δεν θα ενοχλήσουν τα κορίτσια μας». Η Μονίκ συμφωνεί. «Μού αρέσει να βλέπω δεκάδες άνδρες να αυνανίζονται μπροστά μου». Κλασική περίπτωση εθισμένης ηδονίστριας που συνδυάζει την παράσταση με το θέαμα. Ο Μισέλ συμπληρώνει, «αν βάλω την Τίμεα να δίνει τα ξυλάκια, θα ξεπουλήσω σε πέντε λεπτά!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου