Αναγνώστες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΤΙ ΑΦΡΟΥ ΣΤΟ «LE GLAMOUR»

Πολλά χέρια πέφτουν στο πάρτι αφρού. Τουλάχιστο να βρισκουν τις σωστές τρύπες!
Η αγαπητή Αγγλίδα ηδονίστρια μόλις επέστρεψε από την «πρωτεύουσα της ακολασίας» και ανέβασε στο ιστολόγιό της τις εντυπώσεις της  Επέλεξα τα σχόλια για το περίφημο πάρτι αφρού, τα οποία προσάρμοσα στα Ελληνικά, κάνοντας το κείμενο πιο κατανοητό. Χρησιμοποιεί, σε σύγκριση με τον Dan και τη Mandy, πολλούς ιδιωματισμούς. Είναι όμως περιγραφική και η αφήγησή της συναρπάζει.

Δεν αναφέρεται μόνο η περίοδος διοργάνωσης των πάρτι αφρού, αλλά από πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, αρχίζουν στα μέσα Ιουνίου και τελειώνουν στο τέλος Αυγούστου κάθε χρόνο.

Η τιμή εισόδου είναι λογική για πέντε ώρες διασκέδασης. Τα ποτά χρεώνονται επιπλέον, αλλά περιλαμβάνεται η χρήση υδρομασάζ και των καθισμάτων. Τα ζευγάρια περνούν ένα διαφορετικό απόγευμα, με ξέφρενο χορό, ποτό και άφθονο πήδημα! Ακόμα και στο ντους, όπως αφήνει να εννοηθεί η φίλη μας, η βοήθεια στον άλλο/η σημαίνει σεξ! Καθαρίζεις τον άνδρα από τον αφρό και του κάνεις και μια πιπα! Καθαρίζεις τη γυναίκα και τη δαχτυλώνεις ταυτόχρονα!

Πάρτι αφρού (
Le Glamour}
http://www.leglamour.com/#/mousses
Ανοικτό 14:00-19:00
Για μια ακόμη φορά, ο επίσημος  ιστότοπος δεν  ενημερώνει το χρήστη. Παραλείψαμε κατά την πρώτη επίσκεψή μας, καθώς είδαμε τις αφίσες έξω από το «
Le Glamour», αλλά πραγματικά δεν δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή καθώς πηγαίναμε στην παραλία κάθε ημέρα, αλλά το 2012 ήμασταν περίεργοι για το πάρτι αφρού και αναζητήσαμε στο Διαδίκτυο να δούμε τι συμβαίνει και τι χρειάζεται για τη συμμετοχή μας.  Λόγω έλλειψης ενημέρωσης αποφασίσαμε να πάμε την τελευταία ημέρα… και τι μέρα ήταν!

Υπάρχουν ημερήσια πάρτι που διοργανώνονται στον υπαίθριο χώρο του «
Le Glamour». Η είσοδος βρίσκεται στη δεξιά πλευρά τοy κέντρου διασκέδασης,  όπως το βλέπετε, όχι η κεντρική είσοδος.  Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι «γυμνός» και τίποτε άλλο δεν επιτρέπεται. 20.00€ το ζευγάρι η είσοδος (μόνο ζευγάρια) και 3.00€ η επιβάρυνση  για τη χρήση ιματιοθήκης και τη φύλαξη των προσωπικών σου αντικειμένων σε μια ωραία τσάντα προσφορά της επιχείρησης, που την παίρνετε μαζί σας.


Όλοι είναι εντελώς γυμνοί, ούτε παντόφλες επιτρέπονται, και το πάτωμα είναι λείο στρωμένο με τσιμέντο. Περνάτε μέσα από την αίθουσα ανάπαυσης  που διαθέτει καναπέδες, κρεβάτια και το γενικό χώρο  για σεξ σε πολυθρόνες, το μπαρ, το τεράστιο υδρομασάζ. Στη συνέχεια περπαπάτε μέχρι την πίστα χορού του αφρού. Ο  
dj βρίσκεται σε θαλαμίσκο και στην αριστερή πλευρά της πίστας υπάρχει το υπαίθριο μπαρ που είναι προσβάσιμο όταν το κέντρο διασκέδασης ανοίγει το βράδυ.

Όπως με το νυχτερινό κέντρο, η μουσική είναι σύγχρονη χορευτική, ο ήχος εξαιρετικός και όλοι οι θαμώνες χορεύουν γυμνοί στον αφρό, Ο αφρός γεμίζει το χώρο σε τακτικά διαστήματα  και το ύψος του μπορεί να φθάσει τα σαράντα εκατοστά από το πάτωμα .Όταν ο αφρός γεμίσει το χώρο, διακρίνετε μόνο τα πρόσωπα. Είναι δύσκολο να αναπνεύσετε, αλλά είναι διασκεδαστικό!. Ο καθένας χορεύει στον αφρό, χωρίς εξαίρεση, βρίσκεται σε καλή διάθεση και όλοι  αγγίζουν, χαϊδεύουν, αυνανίζονται, δαχτυλώνονται, κανείς δεν ενοχλείται. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, γλυστρώντας και αγγίζοντας ο ένας το γυμνό σώμα του άλλου, όσο χορεύετε σε κατάσταση ευφοριας στον ανοικτό χώρο το απόγευμα με άλλα άτομα με ίδια γνώμη.
 
Όταν φεύγετε  από την πίστα χορού,  είστε σκεπασμένοι με αφρό και φοράτε τις φημισμένες «αφρομπότες» (= πόδια γεμάτα αφρό). Είναι καιρός  να πλυθείτε στο υπαίθριο ντους. Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός και αφού έχετε βοηθήσει έναν φίλο να ξεπλυθεί, κατευθύνεστε στο τεράστιο υδρομασάζ που μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα περίπου σαράντα άτομα. Υπάρχει σειρά καθισμάτων στον εξωτερικό χώρο και μια τεχνητή νησίδα με καθίσματα στη μέση. Γύρω τα ζευγάρια ασκούνται  στο στοματικό έρωτα,  τον αμοιβαίο αυνανισμό και απολαμβάνουν τον ηδονισμό σε κάθε του μορφή,

 
Μετά θέλετε να πιείτε κάτι. Νομίζω ότι η τιμή του ποτού είναι μεταξύ 5.00-7.00€. Για να πληρώσετε, χρειάζεσθε χρήματα, αφού είστε γυμνοί, και χρειάζεται επίσης να κρατάτε τα κλειδιά της ιματιοθήκης (και τα δυο στεγνά). Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας μια αδιάβροχη θήκη που την περνάτε γύρω από το λαιμό σας. 


Απολαύστε το δροσερό ποτό σας και ευχαριστηθείτε το σεξ που αναμφίβολα γίνεται στον ανοικτό χώρο. Πιθανό, όπως εμείς, να έχετε γνωρίσει άλλα ζευγάρια στο πάρτι αφρού και να θέλετε να έρθετε πιο κοντά τους στο παραδοσιακό
Cap.


Συνοπτικά, μια θαυμάσια εναλλακτική πρόταση αντί της παραλίας, καλή διασκέδαση, πάντα απασχολημένοι και ποτέ απογοητευμένοι.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου