Αναγνώστες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ!

name534

Παραπλέον σκάφος μέσω του VHF καλεί την ακτοφυλακή μετά το διαπληκτισμό που έχει ο χειριστής του με την εριστική Ροζάλια και την άσεμνη χειρονομία της προς αυτόν. Μόλις προλαβαίνω να απομακρύνω τη Βαλεντίνα από το πιλοτήριο, στην πραγματικότητα βρίσκεται μέσα στην καταπακτή και κάνει ροβινιώτικη πίπα στον καπετάνιο. Απομακρύνω το Σλόμπο από το στόμα της και εξηγώ στον αξιωματικό ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Αυτός κάνει μια σύντομη βόλτα στο σκάφος, σημειώνει ότι είμαστε γυμνοί και ελαφρώς μεθυσμένοι. Γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις προς τους επιβάτες. Ο αριθμός νηολογίου του σκάφους και η άδεια του Σλόμπο ελέγχονται.

Μόλις απομακρύνεται το σκάφος της ακτοφυλακής, οι επιβάτες συνεχίζουν τις περιπτύξεις. «Παλιογαμένη, Ροβινιώτισσα, κόντεψες να μάς κάψεις και να πάμε μέσα για το μουνί σου!». «Τι να κάνω, με τρώει!» «Φάτο και συ!». Οι άλλοι φώναζαν ρυθμικά από την πρύμνη «βρες κάποιον να τη γαμήσει να ησυχάσουμε!».

Η Βερόνικα πηδιέται με το 19χρονο βοηθό στο μηχανοστάσιο. Η Βαλεντίνα επιστρέφει δριμύτερη στην καταπακτή. Η Άννα, σύζυγος του Σλόμπο, κυνηγάει εμένα να με στριμώξει. «Θέλω να με γαμήσεις εδώ και τώρα!». Η Σλάβιτσα εξωφρενών διατάσσει τις τσούλες να με αφήσουν ήσυχο.

Ήθελα να φθάσουμε το ταχύτερο δυνατό στον προορισμό μας. Αναρωτιέμαι αν οι επιβάτες είναι σε θέση να πάρουν μέρος στο προγραμματισμένο gangbang και να ξεχωρίσουν τις τρύπες των γυναικών.

Ο Σλόμπο με τον Άντε μπερδεύουν τα νησιά του αρχιπελάγους. η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν μεταξύ τους. έχουμε ήδη χάσει την πορεία μας δυο φορές. «Άντε», λέω στο συγκυβερνήτη, «απομάκρυνε τη Γιόζιπα από τα πόδια σου». «Ξεκωλιασμένη, ακούς τι λέει ο Μίκι». Η Γιόζιπα, μια από τις ωραιότερες γυναίκες της παρέας, σηκώνεται εκνευρισμένη και πέφτει πάνω μου. «Θα σου δείξω, γαμημένε!» Όνομα δεν έχω!

Ο βοηθός στο μηχανοστάσιο βογγούσε. Tον είχε στεγνώσει η βραχόβια Βερόνικα. Βρήκε νεανικό καυλί και το ρήμαξε. «Βερόνικα, ανέβα πάνω».  «Να κάνω τι εκεί, δεν με γαμάτε, πίνετε σλιβοβίτσα». Στο μεταξύ ψάχνω ελεύθερο άνδρα να απασχολήσει τη Ροζάλια μήπως επιστρέψει η ακτοφυλακή. Η Ροζάλια βρίσκεται στον κόσμο της. Στα 25 της είναι η γυναικάρα. «Είμαι η τσούλα του Rovinj, γαμιέμαι από όλες τις τρύπες και  σας γαμώ», μονολογεί. «Το μουνί μου είναι αφράτο και ροδοκόκκινο. έχω κάνει και ολική αποτρίχωση». Η Σουζάνα είχε σκύψει με το φακό και έψαχνε να βρεί τρίχες. άλλη τρελάρα αυτή. Δεν είχα την κάμερα να τραβήξω αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές ακολασίας. Μόνο το σημειωματάριό μου, που όμως το είχαν καταβρέξει οι Εστιάδες. Αντί να κατουρήσουν στη θάλασσα, κατουρούσαν όποιον τους πήγαινε κόντρα.

«Ηρεμήστε λίγο. Θα μας πάνε σηκωτούς μέσα». Φωνάζουν ρυθμικά στη Σλάβιτσα, «βάλτου χέρι!». Η Σλάβιτσα, συνέχεια ερεθισμένη, με αρπάζει και με στριμώχνει σε μια γωνιά. «Κάνε πιο πέρα», λέει στην Παυλίνα, «να γαμηθούμε». Το σκάφος της ακολασίας είχε παραδοθεί στην κραιπάλη. Η Γιόσιπα ωρύεται στο πιλοτήριο ότι ο άνδρας της δεν τη γαμάει, αλλά πηδάει τη Βαλεντίνα, ο Σλόμπο είχε χάσει τα κλειδιά του. Η γυναίκα του γελάει με το πάθημά του. «Αυτός θα χάσει και το καυλί του έτσι που πάει».

Μαζεύω τα άδεια μπουκάλια μην τραυματιστεί κανένας. «Μην τα παίρνεις, τα θέλουμε να τα βάλουμε στις τρύπες μας!». Η Μάργκιτ παραπονιέται ότι της τελειώνει το μουνοποτό. «Παυλίνα, μαλακίσου να πάρω τα υγρά σου!». «Μίκι, έλα να στον παίξω!». Η Ροζάλια επιτίθεται στην Βερόνικα και την κατουράει.

Πάω στην πρύμνη. Μόλις κάθομαι, με χουφτώνει  η Μικέλα, μια από τις Εστιάδες. «Θέλω γαμήσι, άγριο γαμήσι», μού λέει η ξεσκισμένη βοηθός της Εστίας. «Οι άλλοι είναι πολύ μεθυσμένοι και δεν βρίσκουν τις τρύπες μας!». Τη βλέπει η Σλάβιτσα και της ορμάει, «άσε κάτω το καυλί του, αυτό ανήκει σε μένα, την αρχιέρεια!». «Θα παίρνετε άδεια πρώτα και μετά θα το γαμάτε!». Είχα γίνει παιχνίδι στα χέρια εθισμένων ηδονιστριών. Όποτε ήθελαν με πηδούσαν, με κατουρούσαν, με ταλαιπωρούσαν. Μόνο η Παυλίνα με τάιζε με φρέσκο γάλα.

Περνάει ένα ταχύπλοο με δυο γυμνούς χειριστές. Τους βλέπει η Ροζάλια, τους δείχνει το μουνί της και τους προκαλεί να τη γαμήσουν. «Ανεβείτε πάνω, παλιομαλάκες, να με ξεσκίσετε!». Αυτοί κάνουν τη γνωστή χειρονομία και απομακρύνονται. Δέκα χρόνια στην Κροατία δεν είχα ξαναζήσει τέτοια κατάσταση.

Η Ιβάνα βουτυρώνει τους κώλους ανδρών και γυναικών. Άλλη μανιακή με τα κωλομάγουλα. «Βάλε αριθμούς στις τρύπες για τους μεθυσμένους». «Πού να βρω μαρκαδόρο, δεν πιάνει με το βούτυρο πάνω τους!».

Αποφασίζω να κατέβω στο μηχανοστάσιο. Η Βερόνικα πηδιέται άγρια με το βοηθό. Ο 19χρονος, αντί να λαδώνει τη μηχανή, λάδωνε το μουνί της. Άλλος που είχε μπλέξει τις τρύπες. Από πάνω ακούγεται η φωνή της Σλάβιτσα. «Μίκι, παλιογαμημένε, με άφησες στη μέση». Ανεβαίνω, αλλά δεν μπορώ να βγω στο κατάστρωμα, γιατί είχε βάλει το μουνί της στην καταπακτή. «Φάτο, σε διατάζω, είμαι η αρχιέρεια σου!» .«Τι έχεις βάλει μέσα;» «Γλείφε και μη μιλάς!». Τη φέρνω σε οργασμό και τελειώνει πάνω μου. Με αγκαλιάζει. Το σώμα της τρέμει. «Συγγνώμη, σού μίλησα απότομα». «Παλιογαμημένη Ροβινιώτισσα, με έχεις κάνει υποχείριό σου, αλλά σε συγχωρώ για τελευταία φορά».

Μετά καθόμαστε αγκαλιασμένοι στον πάγκο, παίζοντας μεταξύ μας και τσιμπώντας ο ένας τον άλλο. «Όταν ξανάρθεις, θα σου κάνω αποτρίχωση στο κωλαράκι σου!».  «Θέλω να είναι λείο σαν το δικό μου». Μού βάζει κωλοδάχτυλο να πιάσει τον προστάτη. «Ξέρω ότι σε τρελαίνει!».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου