Αναγνώστες

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΓΩΓΟΙ SWINGERS

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ καθίσταται πλέον η ανάγκη προστασίας του χώρου μας από τους ανάγωγους «swingers» που έχουν μετατρέψει τα swing clubs σε γαμηστρώνες με κλειστές και κλειδωμένες πόρτες δωματίων. Οι επιχειρηματίες οφείλουν να αναρτήσουν εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας σε εμφανές σημείο της υποδοχής, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν τους περιορισμούς. Στους διαδρόμους του playroom να μην επιτρέπεται η παραμονή παρατηρητών και ο σχολιασμός ερωτικών δραστηριοτήτων ζευγαριών.


Υπάρχουν άλλα καταστήματα που επιτρέπουν συμπεριφορές αυτού του είδους.

Σεβασμός στα ζευγάρια που επιλέγουν τα swing clubs για τη διασκέδασή τους. Δεν έχουμε ανάγκη από ερωτικούς σχολιαστές που βαθμολογούν τις επιδόσεις μας! Η παρατήρηση είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ηδονιστικής φιλοσοφίας, καθώς και η καλώς εννοούμενη επιδειξιομανία.

Κατά τις επισκέψεις μας το Σεπτέμβριο σε swing club φρίξαμε με τα σχόλια παρατηρητών. «Πώς το κάνει αυτός;», «γιατί η κοπέλα δεν φωνάζει;», «τι μου κάνεις, μάνα μου», «αυτός δεν π@δάει καλά» και άλλες ακατανόμαστες εκφράσεις. Παραλείπουμε τον αυνανισττή που άνοιξε την κουρτίνα του δωματίου και παρά λίγο να μας «πιτσιλίσει»! Κάποια στιγμή αισθανθήκαμε ότι βρισκόμασταν σε κλουβί ζωολογικού κήπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου