Αναγνώστες

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΣΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ SWINGERS ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2015

Στις αρχές Μαϊου 2015, μετά τη λήξη της επετειακής συνάντησης των 177 ζευγαριών swingers στο τετράστερο ξενοδοχείο της Σταλίδας Κρήτης, έλαβα τηλεφώνημα από φιλικό ζευγάρι της περιφέρειας που συνδυάζει γυμνισμό και ηδονισμό και δαπανά γενικά μεγάλα ποσά σε αυτό το είδος του τουρισμού.


Ο σύζυγος παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική εικόνα από τα δημοσιεύματα του Τύπου, ότι η διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν επέτρεπε συνερεύσεις στους εξωτερικούς χώρους και την πισίνα, το προσωπικό δεν αντέδρασε στην εμφάνιση γυμνών ανδρών και γυναικών στους διαδρόμους, η περιποίηση ήταν εξαιρετική, τα γεύματα πλούσια και οι πέντε θεματικές βραδιές άριστα οργανωμένες. Επισήμανε μάλιστα ότι η είσοδος και έξοδος ζευγαριών επιτρεπόταν μόνο με την επίδειξη κάρτας μέλους των διοργανωτών. Στην περίπτωσή του αντιμετώπισαν δυσκολίες, γιατί είχαν ξεχάσει την κάρτα μέλους στο δωμάτιο, και έπρεπε να επιβεβαιωθεί το όνομά τους στον κατάλογο πελατών. Κατέληξε λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από σεξοτουρισμό υψηλών προδιαγραφών.


Δεν διαφώνησα με το σκεπτικό του, αλλά απάντησα ότι το swinging ανήκει δικαιωματικά στη μεσαία τάξη και δεν πρέπει να αποκλείονται οι μη έχοντες. Κατά πρώτο, το αντίτιμο των 2.000€ για πέντε ημέρες διαμονής είναι πρόκληση για το μέσο Έλληνα, εξού και μόνο 8 ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή. Δεύτερο, αντιδρώ στην απαξίωση των οικονομικά αδύνατων συμπατριωτών μας που επιλέγουν τα τρία φθηνά κέντρα διασκέδασης ενήλικων στο λεκανοπέδιο. Εκεί όμως συναντάς καθημερινούς ανθρώπους, ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που πραγματικά αξίζουν ανεξάρτητα αν ακολουθήσει ερωτικό παιχνίδι.


Πολλοί χρήστες σε δικτυακούς τόπους συζητήσεων (forums) υπερτονίζουν ότι το swinging είναι ακριβό «άθλημα». Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει να καταφύγω στα κέντρα διασκέδασης ενήλικων του εξωτερικού, με σαφώς καλύτερες υπηρεσίες και ανάλογη είσοδο, και να μη στηρίξω τους δικούς μας ανθρώπους που ζητούν μόνο 20.00€ (ζευγάρι) για έξι ώρες. Στην Ελλάδα ζούμε και στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Καιρός να προσγειωθούμε στην ελληνική πραγματικότητα και να αφήσουμε τα όνειρα θερινής νυκτός. Ακόμη και αν ήμασταν εύποροι χωρίς υποχρεώσεις, θα επιλέγαμε τα ταπεινά κέντρα διασκέδασης ενήλικων εκεί που η «ζεστασιά» περισσεύει και σε υπολογίζουν γι’ αυτό που είσαι και όχι για το παχυλό πορτοφόλι. που έχεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου