Αναγνώστες

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ»ΓΙΝΕΤΑΙ MONO MEΣΩ ΚΑΜΕΡΑΣ!



Υπενθυμίζουμε στα αμφιφυλόφιλα και ετερόφυλα ζευγάρια που έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους και  προτίθενται να ενταχθούν στην Κοινότητά μας από 15 Νοεμβρίου 2015, ότι η ένταξη είναι εφικτή μόνο με την παρουσια τους στην ενσωματωμένη κάμερα του ιστότοπου.

Επιδιώκουμε να γνωρίσουμε τα υποψήφια μέλη, να διαπιστώσουμε ότι είναι υπαρκτά άτομα και στη συνέχεια θα χορηγήσουμε οκταψήψιο κωδικό πρόσβασης δωδεκάμηνης διάρκειας,  έναν για κάθε ζευγάρι.

Ο ιστότοπος «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ» <http://libertinism.gr> απευθύνεται μόνο σε ζευγάρια προς το παρόν. Αργότερα θα δεχθούμε και περιορισμένο αριθμό μεμονωμένων ανδρών και γυναικών σε αναλογία 1:1.


Είμαστε αυστηροί στην επιλογή μελών, ώστε να αποφύγουμε επανάληψη ατυχών περιστατικών της πρώτης περιόδου λειτουργίας του ιστότοπου «ΚΥΚΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΔΟΝΙΣΤΩΝ» 17 Φεβρουαρίου 2014 – 15 Οκτωβρίου 2015. Να έχουμε κοντά μας συνειδητοποιημένα ζευγάρια swingers  που τιμούν καθημερινά την επιλογή τους

Το swinging παραμένει το δημοφιλέστερο ερωτικό παιχνίδι των τελευταίων εξήντα χρόνων χωρίς νικητές και ηττημένους, φέρνει κοντά τα ζευγάρια, βελτιώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις, βοηθάει στην εκμηδένιση των γνωστών προπατορικών αμαρτημάτων: ζήλιας και κτητικότητας και διδάσκει τα ζευγάρια να επικοινωνούν σωστά μεταξύ τους μέσα από την ερωτική πράξη.  Κοντολογίς, έρχονται στην επιφάνεια  άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους.

Το swinging για την κοινότητά μας δεν θεωρείταιι απλή εκτόνωση συσσωρευμένης ερωτικής ορμής της εβδομάδας, όπως υποστήριξε η Linda Lovelace (1949-2002) το 1973 στη συζήτηση που διοργάνωσε το ανδρικό περιοδικό «Playboy».

Είναι Παρασκευή βράδυ, τηλεφωνούμε σε φιλικό ζευγάρι μας, «παίζουμε» μαζί του για ένα δίωρο στο χώρο τους και ύστερα αποχωρούμε. Επιστρέφουμε στη βάση μας ικανοποιημένοι που επιτελέσαμε το καθήκον μας και συνευρεθήκαμε με το/τη σύζυγο/γυναίκα του φιλικού ζευγαριού και αντίστροφα αυτοί με 'μας. Να το θέσουμε λαϊκά, «πηδηχτήκαμε μεταξύ μας γιατί έτσι έπρεπε να γίνει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου