Αναγνώστες

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ 44ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ 2015

Πρώτα απ' όλα μεταφέρω τους χαιρετισμούς στους φίλους αναγνώστες του ιστολόγιού μας από την «αρχιέρεια του ουγγρικού swinging» Κασσάνδρα, που μετράει τις ημέρες για την επόμενη κάθοδό της στην Ελλάδα. Σε σημερινή επικοινωνία που είχα μέσω Skype αναφέρθηκε στα μεγάλα κορίτσια που θέλουν να έρθουν μαζί της για τρελό παιχνίδι και μπάνιο στη θάλασσα! Τα κορίτσια συνδυάζουν γυμνισμό και παιχνίδι, ειδικά η «κόκκινη Κρίστα» που τα δίνει όλα για όλα! Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από τα λεγόμενά της, ετοιμάζονται για gang-bang στα βράχια της Βουλιαγμένης!

Μόλις οριστικοποιηθεί η κάθοδός τους το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2016, θα γίνουν οι ενέργειες για εύρεση καταλυμάτων – δυστυχώς δεν μπορών να μοιραστώ το κρεβάτι μου με τρεις γυναίκες! Τα άτομα που θα «παίξουν» μαζί τους, θα επιλεγούν με αυστηρά κριτήρια από τα μέλη του ιστότοπου «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ»<http://libertinism.gr> και θα ενημερωθούν εγκαίρως με ιδιωτικό μήνυμα.

Την Παρασκευή, 30 Oκτωβρίου, στις 14.00 δέχθηκα στην Εκάλη τη συντάκτρια του «LiFO», Μαρίνα Πετρίδου, και το φωτογράφο Πάρη Τ. Μιλήσαμε για την ανταλλαγή συντρόφων αναλυτικά. Σίγουρα, μια καλή παρουσίαση στο δημοφιλές αυτό ηλεκτρονικό περιοδικό θα βοηθήσει τους σκοπούς της κοινότητας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΔΟΝΙΣΤΕΣ».

Την ίδια ημέρα έλαβα μήνυμα από τον Παύλο Τουμπέκη του «VICE» για την παρουσίαση της συναρπαστικής 70χρονης ιστορίας του σύγχρονου swinging και των πρωταγωνιστών του. Οι Έλληνες swingers ακολουθούν αυτόνομη πορεία και αφήνουν υποθήκες για τις επόμενες γενιές. Διψούν για ενημέρωση και στρέφονται στον άνθρωπο swinger.

Κατά τάλλα ξυπνούσα στις 4 το πρωί, έχοντας ήδη καταστρώσει το πρόγραμμα της ημέρας! Έλεγχος αλληλογραφίας, ενημέρωση 34 ιστοσελίδων με ενδιαφέροντα θέματα, απασχόληση στον κήπο και ιδέες για τις ερωτικές ιστορίες μου, πολλές από τις οποίες σχεδιάζω στον ύπνο μου!

Μέσα σε όλα αυτά έχω να αντιμετωπίσω τους μικρόψυχους «αλεξιπτωτιστές» του χώρου που θεωρούν ότι με φθηνά τεχνάσματα θα επιτύχουν τον αφανισμό μου. Δεν αισθάνομαι πικρία για τις μεθόδους που υιοθετούν – 35 χρόνια η ίδια τακτική. Η διαβολή και κατασυκοφάντηση κάθε διαφορετικής άποψης προς τα κρατούντα, βρίσκονται στο αίμα τους. Ο χώρος μας χρειάζεται θαρραλέα ζευγάρια, έτοιμα για όλα και αποφασισμένα να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Αν οι ίδιοι αδυνατούν να αντιληφθούν τον αγώνα ενός συναδέλφου τους, απλά να αναμείνουν τον ερχομό του υπεράνθρωπου-swinger!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου