Αναγνώστες

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

SWINGING EINAI M O N O ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό στους «αλεξιπτωτιστές» του χώρου που χρησιμοποιούν καταχρηστικά τον όρο «swinger», ότι το swinging, ως εναλλακτικός τρόπος ζωής, αφορά μόνο ενήλικα και συναινούντα ζευγάρια κάθε ηλικίας και γίνεται με τη συμμετοχή και των δύο, όχι του ενός.

Τα κέντρα διασκέδασης ενήλικων (swing clubs) οφείλουν να δέχονται αποκλειστικά ζευγάρια, όχι ασυνόδευτα άτομα, με εξαίρεση την ημέρα που κάθε ζευγάρι μπορεί να φέρει έναν/μια μπαλαντέρ μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι το playroom είναι χώρος ερωτικής δραστηριότητας και όχι σημείο συγκέντρωσης περίεργων που επιδίδονται στο προσφιλές άθλημα του κοινωνικού σχολίου. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Δεν είναι ζωολογικός κήπος - τρόπος του λέγειν - που δίνουμε παράσταση στους παρατηρητές! Πρέπει να τεθούν άμεσα κανόνες που να τηρούνται απ' όλους, διαφορετικά οδηγούμαστε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, οι οποίες θα αποβούν σε βάρος των ιδιοκτητών των κέντρων διασκέδασης ενήλικων.

Η συναίνεση είναι το παν στους χώρους αυτούς. Η παρουσία μας εκεί δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαστε δεκτικοί σε κάθε πρόταση. Επιλέγουμε, συζητάμε και προχωράμε με σύμφωνη γνώμη όλων των υποψήφιων παικτών.

Διαβάζουμε σχόλια χρηστών σε παρεμφερείς τόπους συζητήσεων και φρίττουμε από τον τρόπο σκέψης νεαρών ατόμων. Η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, ευκαιριακή ή τακτική, υπόκειται σε άγραφους κανόνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου