Αναγνώστες

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SWING CLUBS ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ


Ασκείται άδικη κριτική στους ιδιοκτήτες των τριών κέντρων ψυχαγωγίας ενήλικων για την τάση των κλειστών χώρων στο playroom.


Στο «SwingClub 4» υπάρχουν έξι μικρά δωμάτια στο δεύτερο διάδρομο του υπογείου, με κρεβάτι, τραπεζάκι και καναπέ. Διαφανής κουρτίνα ή τούλι καλύτερα επιτρέπει στους παρατηρητές να βλέπουν διακριτικά, ενώ υπάρχει και άνοιγμα για τους πιο απαιτητικούς. Τα ζευγάρια επιλέγουν το δωμάτιο με την κατάλληλη σήμανση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.


Το «2+2 Swingers Club» διαθέτει παρεμφερείς χώρους στο βάθος του μπαρ με καναπέδες για ερωτικές συναντήσεις και δύο δωμάτια στον ημιόροφο, με δυνατότητα κλειδώματος της πόρτας. Παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων πελατών, αρκετά ζευγάρια δεν θέλουν να γίνονται αντικείμενο παρατήρησης και σχολιασμού από τρίτους. Απολύτως κατανοητό και σεβαστό.


Το «Nirvana Swingers Club», μετά το κλείσιμο του «Βikini Club» στις αρχές του 2014, διαθέτει εναν πολύ μικρό χώρο στο βάθος του μπαρ, που δεν επαρκεί για συνευρέσεις. Έτσι στο μπαρ γίνονται οι γνωριμίες και ακολουθεί παιχνίδι σε χώρο επιλογής των ενδαιφερομένων.


Γενική εντύπωση για την πλειονότητα των «swingers», εντός και εκτός εισαγωγικών, είναι ότι και τα τρία κέντρα ψυχαγωγίας ενήλικων χρησιμοποιούνται ως χώροι συνεύρεσης, αφού κοστίζουν φθηνότερα από δωμάτιο ξενοδοχείου.


Oι ιδιοκτήτες του «SwingClub 4» προτίθενται μελλοντικά να αξιοποιήσουν τους υπόλοιπους δύο ορόφους του παλαιού ξενοδοχείου «ΚΗΦΙΣΣΟΣ». Με τον ιδιοκτήτη του «2+2 Swingers Club» θα έχουμε συνάντηση με τη συνδιαχειρίτρια του ιστότοπου «'Ελληνες Ηδονιστές» και σύντροφό μου,  Κασσάνδρα, την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2016.

 

Εκείνοι που διαμαρτύρονται στους δικτυακούς τόπους συζητήσεων (forum) για τις κλειστές και κλειδωμένες πόρτες του «2+2 Swingers Club» πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την ελληνική πραγματικότητα και το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ζευγαριού να επιλέγει με ποιους θα μοιραστεί το δωμάτιο ή όχι.


Η παρουσία swingers στα κέντρα ψυχαγωγίας ενήλικων δεν συνεπάγεται και ομαδική συνεύρεση με άγνωστους πελάτες. Οι μεγαλύτερες ηλικίες προτιμούν συνήθως συνομήλικα ζευγάρια. Τα περί αποκλεισμού εισόδου στους  άνω των 60 ζευγαριών swingers, με το αιτιολογικό ότι  αποτρέπουν και αποθαρρύνουν την προσέλευση ζευγαριών των ηλικιακών ομάδων 18-24 και 25-34, δεν ευσταθούν.  Στους επιχειρηματίες δεν επιτρέπεται η επιλογή πελατών με βάση την ηλικία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου