Αναγνώστες

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ» SWINGER

Όταν οι δημοσιογράφοι πληροφορήθηκαν καθυστερημένα το θάνατο του «Μεσσία του σεξ», John Williamson (1932-2013), σε νοσοκομείο της Νεβάδα το 2013, ανέτρεξαν στο αρχείο τους για φωτογραφίες και πληροφορίες του εκλιπόντα. Αντί να ασχοληθούν με το έργο του, αναφέρθηκαν στους 200 (!) ερωτικούς συντρόφους της επί 47 χρόνια συζύγου του στο κέντρο ενήλικων «Sandstone Foundation» (1968-1972).

Η Barbara ήταν συνειδητοποιημένη swinger και πιστή σύντροφος του ανθρώπου που έκανε τη δική του σεξουαλική επανάσταση. Ποιον πραγματικά ενδιέφερε με πόσους άνδρες συνευρέθηκε. Γνωστή τακτική των απανταχού δημοσιογράφων να πουλήσουν το θέμα. Όταν είσαι 30 χρονών, όμορφη και ελκυστική, λογικό είναι να γίνεσαι ποθητή από τους συναδέλφους σου. Ξεχνούν όμως οι κύριοι αυτοί την προσφορά της στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του κέντρου, που φρόντιζε για την καθημερινή ζωή των εκατοντάδων επισκεπτών του. Έμεινε στο πλευρό του συζύγου της μέχρι το τέλος, όπως αναφέρει στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της
«An Extraordinary Life: Love, Sex and Commitment» (Bloomington, IN: Balboa Press, 2014). Πού να καταλάβουν οι δημοσιογράφοι ότι οι swingers παραμένουν βαθιά συνασθηματικοί χαρακτήρες με τους ανθρώπους τους, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ευκαιριακών ερωτικών συντρόφων τους. Όπως αλλωστε είχε δηλώσει η ίδια, πίστευε στο διευρυμένο γάμο.

Μετά την άρση των κεφαλαιακών ελέγχων θα παραγγελθεί η ομώνυμη ταινία τεκμηρίωσης του Jonathan & Bunny Dana (1975) και θα προβληθεί σε περιορισμένο κοινό στη
«Βιβλίοθήκη Ηδονισμού
» μέσα στο 2016. Η ταινία καταγράφει την καθημερινή ζωή των ενοίκων στο θέρετρο ενήλικων και αναπτύσσονται ενδιαφέρουσες απόψεις για την ανταλλαγή συντρόφων,  το ομαδικό σεξ και τον ομαδικό γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου