Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ SWINGERS


«Ψάχνουμε για ζευγάρια που να μας ελκυουν απο την εμφανιση αλλα και τη συμπεριφορα τους. Χωρις να εχουμε ιδιαιτερες εμπειριες θελουμε να διευρυνουμε τη σεξουαλικη μας ζωη με συμμετοχη αλλων (οχι πολλων) με αλληλοσεβασμο με αισθησιασμο εχοντας παντα για αρχη την υγιεια την εχεμυθεια κλπ κλπ. Αυτα για αρχή»
…..............................................................................................
«Τα clubs ζευγαριων (δεν εχουμε παει) αλλα απο οτι εχουμε ακουσει δεν ειναι και εξαιρετικης ποιοτητας. Εκτος αν υπαρχει καποιον που εμεις δεν το γνωριζουμε»
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Οι σπερμολόγοι, ψιθυριστές και υπονομευτές του χώρου βρίσκονται παντού. Πώς εκφέρεις άποψη όταν δεν έχεις επισκεφθεί τα κέντρα διασκέδασης ενήλικων (swing clubs); Και τι σημαίνει «εξαιρετικής ποιότητας;» Ποιος θα μας λύσει την απορία. Μας συγχωρείτε, swingers είμαστε, όχι μεταφυσικοί φιλόσοφοι και στοχαστές!

Μέσα στην κρίση και την παρακμή της παραδοσιακής μονογαμίας, τα τρία γνωστά κέντρα διασκέδασης ενήλικων στην Αθήνα, Νέο Φάληρο και Παιραιά αποτελούν σημεία αναφοράς για τα ζευγάρια που αναζητούν άλλα ζευγάρια. Προσιτές τιμές για τα ζευγάρια της διπλανής πόρτας και ανάλογες υπηρεσίες. Συγκρίσεις με αντίστοιχα κέντρα του εξωτερικού που συχνάζουν ευκατάστατοι swingers, εκεί που μετράει το χρήμα και όχι ο άνθρωπος, είναι ανεπιτυχείς. Συνάδελφος από την περιφέρεια που έλαβε μέρος στη συνάντηση της Κρήτης και κατέβαλε 2.000€ για πενθήμερη διαμονή, υποστηρίζει ότι το swinging είναι μόνο για εύπορους! Τι άλλο θα ακούσουμε.


ΜΗΝΥΜΑ ) ΣΤΟ SKYPE ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΙΟ ΧΡΗΣΤΗ
«γεια σου φιλε μου,σορρυ αν εχω στειλει σε λαθος ανθρωπο...ειμαστε μαζι μια φιλη μου...και εξερευνούμε το swinging τελευταια και από κατι μαγαζια π πηγαμε ηταν απογοητευση...»

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι είδους εξερεύνηση έκαναν και για ποιο λόγο απογοητεύθηκαν από τα μαγαζιά. Μεταξύ μας, όταν πηγαίνεις σε κέντρα διασκέδασης ενήλικων του χώρου μας, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα παίξεις με άλλα ζευγάρια, ιδιαίτερα αν δεν είσαι επικοινωνιακός.

Υπόψη ότι απάντησα αμέσως, ζήτησα πρόσθετες διευκρινίσεις, έδωσα κινητό, αλλά μηδέν στο πηλίκον. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των ζευγαριών είναι εμφανής στα κέντρα διασκέδασης ενήλικων. Απολαμβάνουν το ποτό τους, ελέγχουν το χώρο, παρατηρούν τους άλλους να δραστηριοποιούνται ερωτικά, αλλά μέχρι εκεί. Τα μέσα κοινωνκής δικτύωσης δεν προσφέρονται για σοβαρές γνωριμίες. Εικονικά προφίλ ανύπαρκτων ζευγαριών που υπόσχονται αξέχαστες στιγμές. Η δυσάρεστη πλευρά του ελληνικού swinging!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου